Verwondering

Jörg Brüggemann: Tourists walk past life preservers on the beaches of Kos, Greece (2015)
Een melding op Twitter…


 


Deze man wist twee jaren geleden te melden dat het OM een onderzoek richting mij had geopend vanwege mijn activiteiten op internet. Tot op heden heb ik niets vernomen. Een jaar eerder, in 2012 diende Alexandra Strieker (@Kassandra_Troy) tegen mij een aanklacht in vanwege vermeend hacken. December 2013 kreeg ik een oproep tot verhoor. Strieker is, en dat is het grappige in dit verband, ook secretaresse en heeft n.b. gekandideerd voor het EU parlement. Zij speelde dus klaar wat Riethof tot op heden niet gelukt is. Of, en dat ligt meer voor de hand, loog Riethof zoals hij lange tijd loog over een “bewijs” en er nooit op teruggekomen is? Ik haal deze geschiedenis aan vanwege de minachting t.o.v. Vicky Maeijer die uit zijn woorden spreekt, minachting, niet vanwege haar politieke uitspraken, maar minachting t.o.v. haar status, haar beroep. Mij noemde Riethof overigens ooit een technisch tekenaartje. Riethof…

Meneer Riethof, u staat al jaren voor gek, wist u dat? Nee, ik doel niet op het wethouderschap en ook niet op de schaamte voorbij. U bent het prototype van een uiterst laffe en minne man. En een ’68er. Ja dat kan, gaat zelfs goed samen. Dat is vaak genoeg gebleken. Mijn verwondering blijft.Uitgelichte foto: Jörg Brüggemannbron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.