Een nieuwsredactie

Gustav Klimt: Musik (1895)Enfin, u weet het, ik weet het, maar als zelfs in Oostenrijk…


Ina en André (wie anders?) noemen zich nieuwsredactie en dit nieuwsfeit brengen ze via via onder ogen. Ze functioneren als een soort primitieve multiplicator van ANP nieuws. Hou je bek, zou ik dus zeggen of ga op de materie in. Kunnen ze niet, net als Wilders dat niet kan en niet wil. 


Als illustratie het volledige bericht  zoals steeds voornamelijk bestaand uit citaten. Voor het overige: “Men begint moe te worden van Wilders grote bek…” Dan begrijpt u dat ik het even moest hebben over grote bekken. Zo heb ik die lui maar al te goed leren kennen, een grote bek, maar verder?


‘OM in Oostenrijk doet onderzoek naar PVV-leider Wilders’

 

Hoort u het ook eens van een ander:

Het Openbaar Ministerie in Oostenrijk is begonnen met een onderzoek naar PVV-leider Geert Wilders. Ze gaat bekijken of Wilders zich tijdens een toespraak eind maart schuldig heeft gemaakt aan opruiing met enkele uitspraken over de islam, meldt de Oostenrijkse krant Kurier. (NRC)

Men begint moe te worden van Wilders’ grote bek, steeds meer mensen beginnen genoeg te krijgen van dat hysterische gekrijs dat niets anders doet dan problemen opleveren:

Wilders sprak in Oostenrijk op verzoek van de leider van de rechts-populistische partij FPÖ, Heinz-Christan Strache, en zei onder andere dat Europa “in oorlog is met de islam”, vergeleek de Koran met Hitlers Mein Kampf, en zei hij dat de Koran verboden moet worden.

Als ze je zelfs in Oostenrijk te ver vinden gaan, dan weet je dat je ver bent gegaan.

 


Voor mensen die wel de moeite willen nemen de propaganda van Wilders op zijn merites te beschouwen, hier zijn toespraak:


Dit toont een Blonde:


OM Oostenrijk doet onderzoek naar Wilders telegraaf.nl/t/24312800
Moslims van de waffen-️SS in 1942:

 

 Wat wil ze ermee zeggen? Krijgt Wilders hierdoor het gelijk aan zijn kant? Nee, juist omgekeerd. Een handjevol moslims versus miljoenen christenen die actief en passief meehielpen aan de uitroeiing van joden kun je niet tegen elkaar wegstrepen. Het maakt je achteraf zelfs tot mededader als je dat wel doet. Dit is precies wat Wilders tot fascist maakt. Over het leed van de slachtoffers nieuwe slachtoffers maken. Zo gaat die spiraal van onheil steeds verder, zeer bewust ingecalculeerd door hem en zijn medestanders.


Kent u Robert Misik? Ook een Oostenrijker, ook Oostenrijk… 

Die Jubiläumsshow

 ps:
André weet jij toevallig hoe het ervoor staat met het onderzoek van OM jegens Tibaert?
Je kameraad Huib Riethof wenst er geen mededelingen meer over te doen. Jammer, nu moet ik mijn lezers in het ongewisse laten.

 

 

Uitgelichte afbeelding: Gustav Klimt – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: