De politie is je beste vriend en blank racisme

New York City tenement scene – Manhattan, First City in America, 1933
Is er nog verdere toelichting nodig? Volksverhetzung heet dat in Duitsland en is daar strafbaar. Hier in de kraamkamer van het Nieuwe Realisme, het Bataafs fascisme blijkbaar niet. Zie deze Facebook pagina. Ik kon het niet laten op de twee laatste berichten van Leider Wilders te reageren. Doe dat ook en massaal. Of geven we de publieke ruimte volledig weg aan onverlaten?


 


Pluralis maiestaticus… Sieg Heil…


 


Verder nu met de politie en de Schilderswijk. Er staan zeer hilarische reacties tussen. Wat dacht u van Hongarije 1956? Saillant, de vrouw van Wilders is Hongaarse en Viktor Orbán is een geestverwant en zeer aardig voor Poetin en z’n gashandeltje.

Een copie van die bewuste Facebook paginaUitgelichte afbeelding: New York City – Vignette on the border of a pictorial map – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.