Een warm fascistisch nest…

Hans Richter: Film Studies (1925)
Volg ons, bij ons vindt u een warm fascistisch nest…

Door het bekijken van een TL heb ik heel wat onder ogen gekregen dat verdere uitwerking zou verdienen. De bijbehorende tweets van een hatende oma staan hier: @gavimensch – 18-29 september 2015 – TL. Daarin komt het volgens haar linkse AD op de proppen, de reden waarom ik die draad vastgelegd heb. Iemand meldt: “Het AD kan zich niet veroorloven om uit onbetrouwbare bronnen te publiceren. Dat is echt wel gecheckt.” Reactie: “Ik zie dat je met alle gewekd de media wilt vertouwen. Je goed recht. Doen.”

Ondertussen wens ik m’n gehoor op de hoogte te houden van de betrouwbare bevindingen over mijn wel en wee, daar heeft het recht op. Kan later niet gezegd worden, we wisten het niet dat Tibaert kinderen bedreigde als dementerende alcoholist.

Twitter status


Op iets anders probeer ik in dit verband snel terug te komen, op pedofilie en @JeugdzorgNu met name, gekoppeld aan @HuibsEuroblogs.


 


Riethof zou het bij een ander een trolaccount noemen. Inmiddels volgt hij via dit account het zwaargewicht in de Nederlandse politiek. Nee, ik bedoel niet de carrièrist Timmermans, dat ligt voor de hand, maar Annabel van de dobberende negers. Of hij daadwerkelijk met haar communiceert weet ik niet, maar z’n interesse voor deze vrouw doet het ergste vrezen. Ik hoef maar te denken aan een paar andere vrouwelijke pareltjes die hij toegenegen was of nog is, Wouters en Van Donkelaar. Even grof, fascistisch en ongeremd in hun uitingen als deze Nanninga.

Niet meer op zijn volgerslijstje staat die PVV-pedofielenaccount @JeugdzorgNu, waar hij in het verleden kennelijk zijn kennis vandaan haalde over Demmink, maar ook over Dutroux in België, met tot gevolg dat hij dacht te kunnen stellen dat Sjaakie Wouters altijd de waarheid sprak. Die account volgen zou ook niet meer kunnen, want dat stuitend propagandakanaal is al jaren geleden opgeschort.

Memorabel is dit al vanwege de activiteiten die Riethof sedert najaar 2012 richting mij ontplooide. Achteraf, gelet op zijn wedervaren sinds de zestiger jaren, in het geheel niet verwonderlijk. In zijn geval zou de slotsom kunnen luiden, eens bedrieger, altijd bedrieger. Eens fascist, altijd fascist?


Update januari 2020
Vivaldi
Il Giustino: “Vedro con il moi diletto”
Cecilia Bartoli
Ensemble Mattheus (Decca)

Uitgelicht gif: bron
Muziek: Diapason – 2018-12

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.