De verlossing is nabij, Wilders roept op tot volkerenmoord

Al-Quds, Palestine (1923)
Dacht u werkelijk dat op deze man kopgeld staat? Terroristen zouden wel gek zijn om hem om te leggen. Wilders stookt het vuurtje op waar zij niet zonder kunnen, het verspreiden van angst. Valt dat weg is het met hen snel gedaan. Het wordt de hoogste tijd dat deze lafaard zelf voor zijn beveiliging gaat zorgen, als hij die zo nodig acht.

Wilders de held van terroristen, denk daaraan als u komende maand gaat stemmen.


 

 
We hebben sterke en dappere leiders nodig. Tot hen rekent Wilders zich: “We hebben een prioriteit”. Hij doet deze oproep tot de internationale gemeenschap. Deze man geeft het 21ste eeuws fascisme een nieuw gezicht en een geheel nieuwe dimensie.

De oproep kan niet anders gelezen worden dan een oproep tot genocide. Hierop past strafvervolging.


GEERT WILDERS – OVERZICHT @GEERTWILDERSPVV TL
Update februari 2017


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.