Daar is het dan, het internet voor analfabeten en armoedzaaiers

Facebook’s massive solar-powered drone takes its first flight
Dagelijks wordt het ons aan het verstand gebracht, we zijn beter, we zijn niet racistisch, we zijn verlicht, de joden voorop. Maar we worden bedreigd, zoals een groot kenner van de materie, Theun de Vries al meer dan dertig jaar geleden schreef. Een man waarvan heel wat boeken in onze bibliotheek staan, dus zeg nou niet…


“Ik wil mijn afschuw voor de islam – de leer, de dogmatiek, de verboden, de onbeweeglijkheid, de middeleeuwse achterlijkheid die is ontstaan met deze religie voor nomaden en woestijnrovers – niet onder stoelen of banken steken. (…) Zichzelf opsluitend in een gedragspatroon, dat de originele achterlijkheid halsstarrig in stand houdt (…), vormen zij een Fremdkörper in onze samenleving, dat niet lijkt te kunnen loskomen, iets bij te leren, iets te willen leren, dus verarmt (…). Zoals nu kan het niet”.

 


U weet het, Adolf zag het ook zo, Fremdkörper dien je te verwijderen, als het moet gewelddadig. Het lichaam, het volkse, dient gezond te blijven. Maar we zijn humaan, geen fascisten, ze mogen terug naar het land van herkomst. Ze moeten hun plek weten, net als het klootjesvolk hier ten lande. Maar we zullen ze helpen, geheel onbaatzuchtig, zoals we gewend zijn te doen, sinds we aan het koloniseren zijn geslagen. Het mes snijdt dan aan twee kanten, zij hun brood en spelen, wij onze rust en de toestand van de wereld raakt niet uit balans, blijft onder controle.

De oplossing komt weer van overzee, van Gods own country. We mogen onze christelijke voorvaderen best dankbaar zijn voor wat ze daar opgebouwd hebben met een fijne neus voor wie tot de uitverkorenen behoren en wie niet. De plaatselijke bevolking wisten ze op een geheel eigen wijze te vervangen. Stel je voor, dat die zich hadden kunnen voortplanten, dan waren die brave christenzielen hun leven niet zeker geweest. Uit die al meer dan twee eeuwen gaande ontwikkeling hebben we groot profijt weten te trekken en met die kennis kunnen andere broeinesten van gevaar onder controle gebracht worden.

Waar anders mee dan met internet? Afrika krijgt zijn gratis internet dankzij de grote filantroop Zuckerberg. Vandaag kon hij met trots verkondigen: 


“Eventually, our goal is to have a fleet of Aquilas flying together at 60,000 feet, communicating with each other with lasers and staying aloft for months at a time — something that’s never been done before.”

 


Acht volle maanden in de lucht, dankzij zonne-energie. Heel Afrika aan internet, dat heet daar Facebook, zelfs een zoekmachine kunnen ze gebruiken, welke anders dan Bing, die hun een mooie selectie voorschotelt van sites die ze mogen zien. U begrijpt het, kolonialisme is volledig uit de tijd, zelfs militair de zaak politiek onder controle brengen wordt overbodig. De hersenen worden gespoeld dankzij Zuckerberg en Microsoft. Wat een vooruitgang. En de zwartjes zullen de verlichte geesten uit het Westen weer zeer dankbaar zijn.

Zo breng je barbaren en woestijnrovers op andere gedachten. Theun de Vries zou gejuicht hebben bij deze move vanuit het voor hem verdorven kapitalistische Amerika weet ik welhaast zeker.
 


Bron citaat Theun de Vries: SP brochure “Gastarbeid en Kapitaal” – 1983
Zie: Het Bataafse racisme


 


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.