Zeer vermoeiend…

 
Waarom doe ik dit op mijn ouwe dag? Ik bedoel me bezig houden met mensen die niet willen deugen? Die liegen alsof ze niet beter weten? Die nergens voor terugschrikken? Goeie vraag, zeker als vreugde en verdriet zo kort bij elkaar liggen als dit voor mij nu het geval is. Toch ga ik door. Het schorem zal z’n plaats weten, zonder aanziens des persoons. Niet vanwege wraakgevoelens of haat, dan zou ik er zelf de klos van zijn. Nee, om te laten zien dat eerlijkheid kan overwinnen als steun voor mensen die gekwetst worden, gedupeerd en als minderwaardig weggezet. Daar valt wat tegen te doen. Op mijn manier via internet, via weblogs en Twitter.Fernando Vicente – Sintonizando
bron


Mijn adagium, als we elkaar niet meer kunnen vertrouwen houdt het op. Juist aan die basis van vertrouwen wordt gemorreld door lieden die er beter van denken te worden, kwaadaardig of simpelweg bang zijn. Bezie het resultaat: Wilders en z’n PVV. Zijn methode: verdacht maken gekoppeld aan onbekend is ongeliefd. Mijn indruk, ook al verdwijnt deze man van het toneel, zijn methode heeft school gemaakt en zal diepe sporen achterlaten, zeker als ik afga op mijn ervaringen. Je kunt het een variant noemen op het aloude verdeel en heers. Vooral geen kennis nemen van elkaar is hierbij het devies, voorkomen dat men geïnformeerd raakt, zelf een oordeel kan en leert vormen.

Uiteindelijk kun je slechts voor jezelf instaan. Daar maak ik gebruik van richting onverlaten en dat werkt uitstekend. Met recht, onaanvechtbaar voor justitie, kon en kan ik aantonen dat er mensen zijn die zich behangen met etiketten als “sociaal” die dit allesbehalve zijn. Voor smaad, bedrog en hetzes draaien ze hun hand niet om. De een achterbaks, de ander openlijk. Daarmee geven ze aan dat ze ongetwijfeld ook in andere gevallen, waarbij mijn persoon niet betrokken is, de kluit belazeren en nergens voor terugdeinzen als het hen te pas komt. Voor mij is het een uitstekende manier gebleken om de onbetrouwbaarheid van een aantal figuren, die mij onmogelijk dachten te maken, aan te tonen.

Namen? Jazeker. Nadrukkelijk van die figuren die naar de politie stapten en aangifte tegen mij deden of beweerden dat gedaan te hebben of melding maakten als betrokkene dat het OM onderzoek deed over Tibaert danwel overwegen een rechtszaak tegen mij aan te spannen: Eveline van Donkelaar (@gavimensch), Huib Riethof (@huibree), André de Raaij (@vanovernaar), Ina Dijstelberge (@inadijstelberge), Peter Anshof (@peteranshof), Jacqueline Wouters (@jacquelinewxxx) en mogelijk nog anderen.
De doortraptheid van enkele hier vermelde personen blijkt uit de volgende TL behorende bij de bovenstaande account. Let vooral op alle data van reageren. Gisterenavond kwam ik deze schunnige tweet weer tegen, vandaar de reactie van mij, die bovenaan staat. De daarop volgende is van een “vriendje” van Herman Falkenstein. Met z’n tweetjes en nog wat hulp slaagden zij er onlangs in dat deze blogspot plots opgeschort werd, een streven dat deze twee delen met genoemde lieden.

Vergissen is menselijk, maar zij weten dat ze de zaak belazeren, zich zelfs medeschuldig maken aan strafbare feiten. Deze tweet verscheen drie maanden na de oorspronkelijke:
Met daarop deze reactie:
Het weblog, waarnaar ze verwijst is door hun handelwijze verdwenen, dus die link bij Van Donkelaar levert dit op:


Weg mijn bewijslast. Nog eens herhalen wat ze zegt:


“Zo liegt @Tibaert1 de haatzaaier, de normaalste zaak van de wereld. Doet ie al 50 jaar: ow.ly/pdszQ stemt bovendien #pvv #Creep”De titel van mijn bericht uit september 2013 luidde: “De antifascistische strijd gaat verder”. Het is voor mij gissen wat ik toen te melden had. Nu is het wel van belang te weten dat Van Donkelaar mijn blogspot heeft opgeslagen en dat ze de toezegging heeft gedaan dat ik die back-up kon komen ophalen. Het maken van een afspraak hierover ging ze vervolgens uit de weg. Ik wil er haar op wijzen dat ze wettelijk verplicht is mij een (copie) van die bewuste USB stick te leveren. 

Nog even die fake-account. Voor zover ik me kan herinneren is deze slechts gebruikt om die ene tweet te versturen. Dit staat voor mij voor 99,9% vast, immers dan hadden andere tweets ook bij mij onder ’t zoeklijstje “tibaert” op de Hootsuite moeten verschijnen. Dat is niet gebeurd. Zou mogelijk, het blijft een hypothese, @Elsingh1st gelijk hebben met haar veronderstelling? Uit te sluiten is dit zeker niet. De betrouwbaarheid van genoemde lieden is in ieder geval nihil, dat is al jaren een constante. 

Juist ja, waarom kwam Van Donkelaar maanden later met die account op de proppen? Een account waarvan zij zonder meer wist dat ze fake was? Goeie vraag… O ja, dat was op de vooravond dat zij zich opmaakte om aangifte tegen Tibaert te doen en ongetwijfeld ingewijd was in de plannen om mijn blogspots en Twitter accounts te doen verwijderen. 

Kunt u met leugens overweg, leven met het feit dat je bedriegt en lastert? Ik niet en ik geloof, hoop en vertrouw erop, de meeste mensen niet. En ach, dit werk is vermoeiend, soms zeer vermoeiend, de vraag blijft, is het zinvol? Ik denk van wel. 

Hier nog even de bewuste TL “tibaert1” zoals die momenteel op internet te zien valt:


 1. @pvvforever Ach weet je. Due schizofrene anonieme flapdrollen durven alleen achter een toetsenbord. Wat moet ik ermee?
 2. @pvvforever Is dat die anonieme lul van een ?
 3.  Als antwoord op 
  tjaTon zie het nu pas, de kippen zijn links, hier is de bekenste en Klazien is provinciaaltje net zoals jij
 4.  Als antwoord op 
  Doe je best, DM is voor prutsers maar dat heb ik je al eens eerder vertelt.
 5.  Als antwoord op 
  En volgens mij is zo nep als maar zijn kan.
 6.  Als antwoord op 
  3. Zet dat bewuste blog terug RT : De ware aard van de limbo Scarface , kleine kinderen lokken??
 7. 2. Zet dat bewuste blog terug RT : De ware aard van de limbo Scarface , kleine kinderen lokken??
 8. Zet dat bewuste blog terug … RT : De ware aard van de limbo Scarface , kleine kinderen lokken??
 9.  Als antwoord op 
 10.  Als antwoord op 
 11. Dat eentje achter Tibaert hoort er niet, er is geen tweede… RT @onedinline2010: Hier (cont)
 12.  Als antwoord op 
  Zo vals is Jacqueline Wouters. Let eens op het door haar (vriendjes) gemaakte account
 13. Jullie spreken de waarheid en niets dan de waarheid… Echt waar? RT : (cont)
 14. Je hebt grote steun, Eveline.RT : @Onedinline2010 Herr fuhrer van de kippenclub stalkclub achste reich
 15. @Onedinline2010 Herr fuhrer van de kippenclub stalkclub achste reich
 16.  Als antwoord op 
  Het zuipt ook aardig wat Calvados weg tast de hersens aan valse haan
 17.  Als antwoord op 
  Yep het liegt plakt knipt en het zuigt het heet Tibaert
 18. Heb nu de moeite genomen het te lezen en vraag mij af: welke paddestoel heb je daarvoor op?
 19. Zo liegt de haatzaaier, de normaalste zaak van de wereld. Doet ie al 50 jaar: stemt bovendien
 20.  Als antwoord op 
  hij heeft er nog een broer bij zie ik nu h@Tibaert1
 21. Report for > RT : Hallo broertje zullen we vanavond kleine kinderen zoeken ik heb echt weer eens zin.
 22. Hallo broertje zullen we vanavond kleine kinderen zoeken ik heb echt weer eens zin.
 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.