Verdwenen blogspot

Ellen Von Unwerth
De blogspot Filou-Maastricht werd vorige week plots opgeschort. Ik kan er van uitgaan dat een aantal lieden die in contact staan met Herman F. samen met hem bij Google zijn gaan klagen. Schorsing gebeurt via een geautomatiseerd systeem waarvan ik de dupe werd. 

Onderstaande berichten op een nieuw blog had ik inmiddels ter informatie van Google en mijn volgers aangemaakt. Achteraf bleek dit dus overbodig. 

Mijn eerste reactie staat ook hier: Google schept recht en orde.

Inmiddels heb ik bericht ontvangen van Het Bloggerteam dat mijn blog ten onrechte was aangemerkt als schending van de Servicevoorwaarden. Het blog is teruggeplaatst en ze bieden hun excuses aan. Al bij al een correcte afhandeling waarvoor dank.


Informatie van mij mede aan Google gericht…


Schunnigheden die niet getoond mogen worden

Nee, niet deze foto, alhoewel ze in de ogen van fascisten en racisten een doorn in het oog zal zijn. De goede verstaander heeft aan een half woord genoeg en begrijpt de ironie van deze uitspraak, die ik als motto had meegegeven aan een ander weblog, meteen.

De virtuele wereld is een wereld van schone schijn. Een blik op een van de sociale netwerken, LinkedIn, is meer dan de voldoende. Mensen bieden zich daar als koopwaar aan onder het motto “het is wat de gek er voor geeft”, maar dan wel op zichzelf betrokken. 

Anoniem voor het publiek, schuilgaan achter een veelvoud van aliassen, een veelvuldig gebruik als het propaganda betreft, op de eerste plaats wel om politieke tegenstanders in diskrediet te brengen. Ook het “lenen” van iemands identiteit valt onder deze praktijk. De volgende stap is dan niet ver meer, monddood maken en vernietigen in virtuele zin en als het moet zelfs fysiek.

Achteraf ben je wijzer. Volkomen naïef begon ik mijn eerste activiteiten op internet bij het forum van een als bekend staande nette krant, de NRC. Reageren diende onder eigen naam, dat was een strikte voorwaarde voor deelname. Binnen enkele weken was ik er achter dat hier niets van deugde. Uitgerekend rabiate propagandisten voor de fascistische zaak konden ongestoord anoniem hun gang gaan. Het mondde uit in een waarachtig poppenspel. Vervolgens heb ik maar een weblog aangemaakt, als enig mogelijk verweer.

Het is de basis geworden voor mijn verdere activiteiten. Niet de smurrie proberen te weerleggen, dat is onbegonnen werk en zelfs contraproductief, maar ze wel in al haar stompzinnigheid en kwaadaardigheid laten zien. Juist daar zit de angel. Klagers vinden gehoor bij de beheerders van sociale netwerken. Regelmatig een klacht indienen, liefst in commissie, sorteert snel effect en weg is de bewijslast van hun minne activiteiten. Mijn ervaring met Twitter en Blogspot.

De laatste in het rijtje is die van Herman F. te Oss, onlangs nog veroordeeld vanwege geuite (doods-)bedreigingen, ook richting mij. De man kan het blijkbaar niet laten, want ondanks het feit dat hem een gevangenisstraf wacht, begon hij wederom richting mij te ageren. Wie is die Herman F.? Lees u even in via een bericht van iemand anders: Een Hollandse hufter… Vorige week kreeg ik deze e-mail van Google:

Hallo, Je blog op http://filou-maastricht.blogspot.com/ is beoordeeld en er is vastgesteld dat het in strijd is met onze Servicevoorwaarden voor HARASSMENT. In overeenstemming met deze voorwaarden hebben we de blog verwijderd en is de URL niet langer toegankelijk. Lees voor meer informatie de volgende bronnen: Servicevoorwaarden: https://www.blogger.com/go/terms Inhoudsbeleid van Blogger: https://blogger.com/go/contentpolicy -Het Bloggerteam

En wie steekt hierachter?  Herman F. cs, zo simpel is dat, zo simpel gaat dat. Mijn verweer? Dit bericht.

Recente berichten m.b.t. Herman F.:

– Het requisitoir Herman F.
– Van het een komt het ander…
– Uit de weg ruimen van ongewenst…
– Het leugenpak en wraak
– Herman verlangt naar de bajes…
– Google schept recht en orde

 

 Uitgelichte foto: Ellen Von Unwerth – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.