Een Hollandse Hufter…

Buster Keaton
Alles bij elkaar genomen is het de afgelopen twee jaar redelijk rustig gebleven rond een figuur uit Oss, nu twitterend onder de naam @Bugs___007. Ooit was de man hofleverancier, o.a. met hulp van Maastrichts braaksel,  van berichten over Tibaert en zijn familie. Aanknopingspunten hiervoor vormde voor hem het voorwerk dat Dirk Hartman en Peter Anshof hadden verricht. Voor Jacqueline Wouters werd hij een onuitputtelijke bron aan informatie met de zegen van Huib Riethof. Hij maakte de weg vrij voor de gore praktijken van Eveline van Donkelaar, die een willig gehoor vond bij de genoemde figuren en bij mensen als Rob van Kan, Pyt van Galiën, Ina Dijstelberge en André de Raaij. 

Een feest van links fascisme, ondersteund door rechtse krachten. Het Bataafse polderfascisme in al zijn glorie. Enkele maanden nadat dit feest begonnen was publiceerde Hollandse Hufters het bericht: VERDIEND DE DOOD….

Het spreekt dat het werd gekwalificeerd als zijnde van mijn hand. Waarom ook niet? Ik deed immers zo maar uit het niets weblogs verdwijnen en Twitter accounts opschorten, deed aan (telefonisch) stalken, was betrokken bij een nazi-cel in Maastricht en bij een pedofielennetwerk.

Kinderen… Riethof beweerde, en hij kon het weten, dat ik nauwe banden onderhield met hotemetoten uit dat wereldje. Een Maastrichtse Marc Dutroux werd ik genoemd. Het laat zich raden hoe mijn vrouw door het slijk werd gehaald. Vrouwen… Enfin, ik verval in herhaling als wel vaker. 

Wat me hooglijk verbaast is dat telkens als weer iets aan de orde is van dergelijke praktijken het lijkt alsof de betrokkenen, zoals deze twee, er geen weet van hebben. Het moet hun onderhand toch duidelijk zijn welke vieze spelletjes er gespeeld werden en worden door figuren als Riethof, De Raaij, Van Donkelaar of Dijstelberge. De praktijk om mijn weblogs te doen verdwijnen had hen aan het denken moeten zetten. Nee dus. De vuilnis registreren van regelrechte racisten en PVV schoften is wel zo makkelijk en verhoogt kennelijk de status van strijder voor de nobele zaak. Dat juist deze teniet wordt gedaan door mensen met een politieke signatuur als de hunne deert hen niet of wensen ze te negeren. 


NASCHRIFT 1 AUGUSTUS 2016


Door het ingrijpen van Ina Dijstelberge, “Tibaert lift mee op mijn problemen met Falkenstein”, “Tibaert begrijpt er niets van”, “Tibaert speelt een vies spelletje”, enz. enz., is die bewuste blogspot met het bericht Een onverbrekelijke band van vertrouwen… Sjaakie en Herman verdwenen. Het bericht is er nog: Sjaakie en Herman.

O ironie, afgelopen week speelde Falkenstein, vermoedelijk in commissie, het klaar de vervangende blogspot te doen verdwijnen. Op 29 juli j.l. ontving ik dit bericht:

Hallo, Je blog op http://filou-maastricht.blogspot.com/ is beoordeeld en er is vastgesteld dat het in strijd is met onze Servicevoorwaarden voor HARASSMENT. In overeenstemming met deze voorwaarden hebben we de blog verwijderd en is de URL niet langer toegankelijk. Lees voor meer informatie de volgende bronnen: Servicevoorwaarden: https://www.blogger.com/go/terms Inhoudsbeleid van Blogger: https://blogger.com/go/contentpolicy -Het Bloggerteam

Het noteren van de smeerlapperij richting aan jou persoonlijk wordt als HARASSMENT beschouwd. Verweer tegen een dergelijke beschuldiging is praktisch onmogelijk. Juridische rechtsgang tegen Google kan slechts in de USA. Types als Dijstelberge en Falkenstein konden van deze omstandigheid  optimaal gebruik maken. Schamele en laakbare figuren zijn het.

Lees hier het gebrabbel van Dijstelberge. Ze snapt zelfs niet als ik iemand citeer. Lees hoe ze tracht recht te buigen wat krom is en anderen probeert uit de wind te zetten. Alles uiterst selectief, de honden eten er geen brood van. Interessanter is de vraag, waarom deed ze dat? Op simpele vragen kreeg ik nooit antwoord van deze dame. Wie weet zit ze om een antwoord verlegen en riep ze maar wat.


De verwondering blijft…

@inadijstelberge – december 2011 – april 2016 – “Tibaert” – TL 
Uitgelichte afbeelding (gif): bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.