Een onverbrekelijke band van vertrouwen…

Sombre acrobateSjaakie en Herman… 

 
 


 
fake account onder de naam van mijn zoon

 


Sjaakie nu dus onder Occupy… Kan dat zomaar?  

We kunnen er nu wel gerust van uitgaan dat Sjaakie Herman voor eeuwig dankbaar is, had hij haar toch maar fijn aan de nodige informatie over Tibaert geholpen middels het nu volgend geschrift, vorige week toegevoegd aan mijn aangifte tegen Herman Falkenstein.


 


Herman Falkenstein valt niet te stoppen, daarin vertoont hij veel gelijkenis met Jacqueline Wouters.


 


Het lijkt me zonneklaar dat we baat hebben met openbaren van het laatste bericht van Herman. Is hij inderdaad gek en leeft hij in een zelfgeschapen wereld of is hij simpelweg doortrapt? Ik houd het voorlopig op het laatste. In ieder geval is hij voor Sjaakie met haar zesduizend volgers een trouwe metgezel.

Het relaas van Herman Falkenstein: Bezuinigen leidt tot blunders bij Politie Oss.

Een dag later verschijnt een nieuwe variant op Twitter. U ziet het, met het hanteren van eitjes heeft Herman geen enkele moeite. Misschien moet hij eens met @huibree in overleg treden. 


8 december 2012

 


Ondertussen doet Sjaakie deze mededeling: 


 


Bekijk ook eens haar avatar. Als ik me niet sterk vergis is dit haar dochter. 


 


Ja, zei Sjaakie, die vieze man, die Tibaert, plempt foto’s van mijn kinderen op zijn gore site. Hyves is het sleutelwoord, daar staan vermoedelijk ook haar kinderen tussen. 

Vrouwen die kapot maken wat je lief is

 


 Ik meen het oprecht. Sjaakie is voor mij het afschrikwekkend voorbeeld geworden van wat een valse vrouw vermag. Wat ben ik een stommeling geweest… 

Nog wat Sjaakie, dat Opera blog was plots verdwenen. Schaamde je ervoor en was je bang dat er de spot mee gedreven werd? Als een volleerd bedriegster zei je toen maar dat ik het had laten verdwijnen. Dat fabeltje had immers zo goed gewerkt bij je Twitter accounts. Wat ben je toch een schandelijke tante. En jij zingt over eerlijkheid. Ik walg van je, maar ik beloof je Jacqueline van Wel ontspringt de dans ook niet en die is een stukje gehaaider en slimmer dan jij. En ach, die Alexandra Strieker die papegaait maar wat, meer jouw type. Vandaar ook die grote aanhang.

 

Sjaakie en Jeky afgelopen nacht Uitgelichte afbeelding: bron

 

5 opmerkingen:

 1. Wat een zielig beperkt repertoire hebben die mensen. Eerst ben je een pedo en nu ben je een nazi. Wow, hoe shockerend. Wat een dom volk…

  Beantwoorden

 2. Het lijkt me leuk eens al die kwalificaties over Tibaert op een rijtje te zetten. Dan hoeven zij ze niet steeds te herhalen.

 3. Onder de naam van mijn zoon is al meer dan een jaar een fake account in omloop: https://twitter.com/HenriScafka (die “ka” zijn onlangs toegevoegd)… #nazi

 4. Zeg, die Herman, is dat Herman Falkenstein, die van megasupernieuws? Best wel een beetje een nazi-naam, eigenlijk 😉 Hij is een groot Shakira fan zo weet ik, en dat is eigenlijk wel raar, want dat is toch een ‘buitenlander’ nietwaar.

  Als je wilt weten hoe dom Herman is moet je zijn reacties hier eens lezen waar hij probeert de een of andere boef als Turk af te schilderen (als het ‘eigen volk is zal hij waarschijnlijk in de war raken). Hij noemt zichzelf daar “blijfgraagopdeachtergrond”, en schrijft “Groeten * ik blijf graag onbekend.” En de laatste:

  “Ik ben benieuwd naar jou mening over mijn bevindingen.. je kan me ook via mijn site bereiken of via hermanf@hotmail.com .. ook dit graag prive houden.”

  Wat een debiel!

  Beantwoorden

 5. Herman is Herman…;-) Over iemands geestelijk welbevinden (of niet) laat ik me maar niet uit. Wat me zo verbijsterd is dat hij gehoor vindt. En een stelletje smeerlappen gebruiken hem als nuttige idioot. Als je het maatschappelijk, politiek vertaalt wordt het echt griezelig.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.