Bijna net zo erg…

Ron Cobb (1968)
Vooraf. Tibaert hanteert geen fake accounts, doet niet aan stalking. Zijn weblogs bij Google zijn door een afgestemde actie van klagers, moet ik aannemen, weggehaald. Zijn overige weblogs staan met naam en toenaam vermeld. Twee bij WordPress (waarvan eentje bij het dagblad Le Monde) en verder is er nog het blog bij Opera (wordt per 1-3-14 beëindigd). Bij alle accounts staat zijn ware naam en woonplaats vermeld, met een uitzondering bij Twitter. @tibaert_extra gaat onder Louis Sartorius, zijn geuzennaam.

Volg de rode pijl, bij de grens linksaf, dan komt u bij het domicilie van Tibaert uit.

Alles wat beweerd wordt over fake accounts, andere blogs en stalking zijn pure verzinsels en dienen als smaad en laster om Tibaert in diskrediet te brengen.

Tibaert woont in Wolder. Zijn NAW gegevens zijn dankzij Friedrich Eckhardt, Jacqueline Wouters en Herman Falkenstein bekend op Twitter. De lieden die hieronder met naam en toenaam genoemd worden zijn van deze gang van zaken op de hoogte.

Vandaag lees ik: Tibaert is bijna net zo erg als Herman Falkenstein. Deed me denken aan de opmerking van een wijkverpleegster op Twitter: “nog erger dan mijnwerkers” of Tibaert is honderd maal erger dan Friedrich Eckhardt. Vandaag meldt ze: “HH is een kippenblog, springt er prachtig uit als heilig boontje.” In het bijbehorende lijntje valt te achterhalen wat bedoeld wordt. Er staat een link naar een blog van Hollandse Hufters, dat ik hieronder reproduceer. De wijkverpleegster reageert overigens op de woordenwisseling over Tibaert-Falkenstein. Zie link naar illustraties beneden.
zondag 3 februari 2013

Verdiend de dood

Herman Hein Albert Falkenstein (Harskamp, 1964) twittert onder het alias @megasupernieuws en onderhoudt een warrig blog op Megasupernieuws.nl (“vol met bommetjes“). Hij heeft op het internet nogal een reputatie opgebouwd (zie onder). Falkenstein beroept zich regelmatig op een joods-paramilitair netwerk en hij schroomt niet om anderen te bedreigen of zelfs dood te wensen. Andersdenkenden zijn bij voorbaat fascisten of nazi’s.

Aanhouding zonder veroordeling
In december 2012 werd er vanuit het hele land aangifte tegen hem gedaan vanwege bedreiging via de social media. Op 5 december werd Falkenstein aangehouden en werd zijn computer in beslag genomen. Het is daarna (voor zover bekend) niet tot een veroordeling gekomen. Dit alles heeft blijkbaar geen indruk gemaakt, want Falkenstein ging onlangs weer ouderwets tekeer. Nu mocht de progressieve blogger @Tibaert de zegeningen van dit mega- superfenomeen genieten.

Omkeren en eindeloos herhalen
Vanuit een humanistische visie verzet @Tibaert zich al lange tijd tegen rechtsextremisme op de social media. Hij richt zich daarbij in het bijzonder op archivering van Twitterberichten en identificatie van radicale Twitteraars. Dat wordt hem door verscheidene zelfverklaarde “PVV-aanhangers” niet in dank afgenomen. @Tibaert (door de groep aangeduid met “kip”) heeft zich daardoor al heel wat moeten laten welgevallen. Zijn naam en adres zijn verspreid, en op rechtse blogs wordt allerlei privé-informatie over hem gepubliceerd. Er zijn foto’s van @Tibaert en zijn echtgenote verspreid. Er zijn foto’s van zijn woning gepubliceerd. De kinderen van @Tibaert zijn benaderd, en hij is bestookt met talloze vervalste foto’s en Twitterberichten. Uiteraard is hij ook (valselijk) beschuldigd van: pedofilie, stalking, fascisme, racisme en nazisme, maar dat is tegenwoordig al een standaard procedure bij de “PVV-aanhang”. Gewoon omkeren en eindeloos herhalen, dan wordt het vanzelf waarheid.

De “PVV-aanhang” in actie
De laatste actie van Herman Falkenstein geeft weer een mooi inkijkje in de gestoorde dynamiek van conservatief-rechts. Feiten blijken van secundair belang en worden opzettelijk verdraaid. Die ander moet maximaal beschadigd worden, die ander moet weg. Dat resulteert in een ronduit schandalig blog-bericht van Falkenstein waarin hij beweert dat @Tibaert onderdeel zou uitmaken van “…een Nazi cel”. Er zou iets aan de hand zijn met: “…oude nazi vrienden” en “…banden met de onderwereld en de nazi’s”, en “…inmiddels is de gehele joodse wereld op de hoogte gesteld van het feit dat er een nazi-cel actief is”.Dit verdient alle aandacht, want dit is geen satire. Dit zijn geen naïeve minderjarige scholieren. Dit is doelbewuste laster en smaad, grove belediging en bedreiging. Het is evenmin een onschuldig incident. De groep heeft op deze manier al talloze keren van zich laten horen. Dit is de vrijheid van meningsuiting ver voorbij. Hier zou onmiddellijk actie op moeten volgen door het Trust and Safety Team van Twitter en de internetsurveillanten van de Politie.

Hier de voorbereidingen op Twitter (“…Ik wil hem een hartinfarct bezorgen”, “…Ik zeg 10 meter onder de grond levend begraven”, “…Tijd om mee af te rekenen”, “...Ik wil hem nagelen“, “…Verdiend de dood”):

—–

Meer:

Wij stellen voor: Herman Falkenstein
Herman Falkenstein: Internet Tough Guy
Herman Falkenstein is helemaal koekoek
MegaSuperGekkie
Een onverbrekelijke band van vertrouwen… Sjaakie en Herman
Herman Falkenstein gaat gewoon door met zijn terreur
Dreigtweets! Megasupernieuws geeft uitleg!
De Reaguurder ontmaskerd als AIVD vehikel
Politie arresteert man wegens dreigtweets
Eigenaar “MegaSuperNieuws.nl” opgepakt door politieDit bericht verscheen nu bijna een jaar geleden enkele maanden na een aangifte (op verzoek) van mij tegen Herman Falkenstein. Eveline van Donkelaar, de wijkverpleegster in kwestie weet heus wel dat Hollandse Hufters niet van Tibaert stamt. Haar streven is echter Tibaert in diskrediet te brengen, daartoe is elk middel geschikt. Vrij baan aan fascisten is het gevolg. Aan de feiten, zoals ook op dat blog weergegeven moet getwijfeld worden. Haar gore praatjes over Tibaert moeten worden geloofd. Veel steun ondervind ze door enkele mannenbroeders van linkse snit en ja, van Jacqueline Wouters. Die vrouw heeft haar de weg gewezen om dagelijks haar doel naderbij te brengen, de totale vernietiging van Tibaert op Twitter. Geen enkel middel schuwt deze vrouw. Geen enkel, deze geboren anti-fasciste, zoals ze zelf beweerd. De aanleiding? Lach niet. Het AD en LUL… Zie de berichten hier op Tibaert.com of op de Tibaert blogspot.

Het is me wat, leeghoofden en onbenullen voeren het hoogste woord. Twitter is daarvoor het geschikte medium, begreep Wilders al snel. Zijn zogenaamde tegenstanders idem dito. Niets hoeven ze aan te tonen, maar ze blinken uit in oordelen en veroordelen. Linkse equivalenten van Wilders, zijn het. Intellectueel lui, zelfingenomen.

Ter illustratie twee “discussies” van vandaag op Twitter. De eerste zag ik via het zoeklijstje “Tibaert”. Moet ik daar nog wat aan toevoegen? Nee toch, als mensen weigeren kennis te nemen van feiten houdt het op. Dan geven ze vrij baan aan schorem, dan geven ze vrij baan aan lasteraars en bedriegers of doen er zelfs naar hartenlust aan mee. Van PVV snit of anti-PVV, het doet er verder niet toe, blijkt. De laatst genoemden, bijna net zo erg of nog erger? Erger. Enkele namen voor alle zekerheid: Huib Riethof, Eveline van Donkelaar, Arnold van der Kluft en Jacqueline Wouters. Stompzinnige meelopers van het kaliber Pyt van der Galiën en Ina Dijstelberge negeer ik liever verder, evenals die PVV gemeente van Alexandra Strieker tot Jacqueline van Wel. Ik kan niet aan de gang blijven en de getoonde voorbeelden, al jaren lang, spreken voor zich. Zie mijn weblogs.
ps (14 oktober 2016):

De onder Foaroan (Pyt vd Galiën) vermelde link in het sceenshot verwijst naar: http://hollandsehufters.blogspot.nl/2013/02/verdiend-de-dood.html
Het (bovenstaande) blog blijkt verdwenen. Oorzaak?
 


 


Uitgelichte afbeelding: bron – Ingevoegd: Google Maps: Maastricht met in het westen het Albertkanaal

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.