Nog is Polen niet verloren…

Gazeta Wyborcza
Zo begon 2016… Het land wordt van binnen uitgehold als rechtstaat. Niet vanuit “Brussel”.  Het constitutioneel hof wordt feitelijk buiten werking gesteld, de media komen onder staatscontrole.

Een half jaar later…Elsevier Mar 19, 10:15pm

Europa, word toch wakker! We zijn niet voorbereid op een oorlog, schrijft @ajboekestijnbuff.ly/1MO5hCmGatesofVienna 1:15am

Le Pen tells France to restore her borders & stop building mosques. Will Traitor Class listen?
gatesofvienna.net/2015/03/marine…

 


De ene journalist “waarschuwt” ons geheel in Atlantische zin. De andere, Niemöller, laat een oproep zien van iemand die haar gelden uit een andere hoek ontvangt. En toch sluiten ze elkaar niet uit, dat bewijst de verkiezing van Trump dezer dagen.

Eenvoudigen van geest zeggen dan of je nu door de kat of de hond gebeten wordt, wat doet het ertoe? Ze stemden vroeger op de communisten, nu op de fascisten. Ze willen een toekomst voor henzelf en voor hun kinderen. Dat was in de dertiger jaren ook zo. Ook waren toen de mensen het praten over oorlog zat, ze hadden het aan de lijve ervaren. Nu zouden ze het liefst enkele atoombommen laten vallen op gebieden waar in hun ogen verkeerde mensen wonen. Dat is niet aan dovemansoren gericht, Putin,Trump, Le Pen en onze meesterknecht zullen hun best doen om de finale afrekening mogelijk te maken. Hun handlangers bevinden zich bij de media, de gevestigde en de “alternatieve”. Ze worden van lieverlee steeds meer gelijkgeschakeld. De Polen en Hongaren lopen in deze ontwikkeling voorop binnen Europa, uitgerekend de vroegere stoute jongetjes in de Sovjet-klas. En wie zwijgen?

Jaja, we missen veel en voorbereid zijn we ook niet, zegt iemand die juist hiermee te kennen geeft mede een klimaat te scheppen waartegen hij zegt te waarschuwen. Wapens, wapens, indoctrinatie zegt de man. Goed voor onze economie ook, denk aan de JSF. Ach, natuurlijk zuigt die man dat niet uit zijn duim. Hij heeft rapporten gelezen, hij weet dat de vijand steeds uit het oosten komt, dat is al meer dan een eeuw zo. En geloof me, die man kent de nuance, lees maar: THE KREMLIN’S TROJAN HORSES. Of kent hij dit rapport met een voorwoord van Radoslav Sikorski nog niet? De orthodoxe christenen zijn ook nooit te vertrouwen geweest, de Grieken niet, de Bulgaren niet en zeker de Russen niet. Sla Huntington er maar op na. O ja, daar mag je niet naar verwijzen, naar dat racistische Machwerk, dan wordt te snel duidelijk uit wiens koker de geschapen vijandbeelden komen, zoals die van Wilders.

Polen ligt aan “onze” kant. Dat is weer andere koek. Nog is Polen niet verloren, zingen ze. Het was ook de titel van een programma deze week op Arte te zien. 


Een les voor de fascisten in ons land geleid door demagoog Wilders en kornuiten. 

Weg die grenzen, aan Europa is de toekomst, liefst met de Russen en de Turken. Dat zal voorlopig een vrome wens blijven tot groot nadeel van ons allen.
 
ps
Er is nieuwe versie beschikbaar over de Trojaanse paarden van het Kremlin:
The Kremlin’s Trojan Horses 3.0 – PDFLaatste update juni 2022

 

Uitgelicht: screenshot uit documentaire Arte

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.