Wat hebben die mensen gemeen?

Cello
Sinds die novembermaand was er nogal wat gebeurd, uitgerekend op de 13e waren mijn blogspots bij Google verdwenen door een geslaagde coup. Friedrich Eckhardt, Peter Anshof, Jacqueline Wouters en vermoedelijk anderen hadden al eerder geklaagd, schending auteursrecht, hun bede werd nu verhoord. De Raaij had de weg gewezen en Ina Dijstelberge de goede raad opgevolgd. Die arme Huib en Sjaakie werden lasterlijk bestookt door Tibaert, vonden ze en daar moest maar eens een einde aan komen. Had Huib niet gezegd dat hij over bewijs beschikte en Van Donkelaar dat die Tibaert een psychopaat was? Nou dan.

Komaan, dacht juffrouw Dijstelberge, hij zet al z’n ouwe zooi weer terug, ik zal hem een poepje laten ruiken, dan is die Tibaert voorgoed de mond gesnoerd. Krapuletjes als Vd Heuvel, Vd Galiën, Bruning of hoe ze mogen heten, lieten zich niet onbetuigd. Van Donkelaar deed wat ze kon. Twitter moest eraan geloven, die longtweets moesten weg en Scribd mocht niet vergeten worden. Een volledige IP ban voor internet, dat was de oplossing voor Tibaert. De verpleegster wist al hoe dat werkte, de veroordeelde Vlunk kon ze tot hare trouwe kameraden rekenen en die had er ervaring mee. 

Moet ik nog verder gaan? Vreselijk toch wat die mensen weten te debiteren. Nee, ik heb het nu even niet over de zaken m.b.t. Tibaert, maar meer in het algemeen. Onlangs ben ik begonnen spul dat ik in der haast op het weblog gezet had wat van meer commentaar te voorzien, zodat het ook voor buitenstaanders leesbaarder wordt. Pak nu de maand april 2014, luttele maanden na het verdwijnen van mijn spullen. Vergelijk de informatie die daar te vinden is met alles wat Dijstelberge en De Raaij op de site Krapuul ooit gepubliceerd hebben. Het oordeel is aan u.

Mijn invalshoek is naast het archiveren van wat onverlaten richting Tibaert te melden hebben, immers ik kan instaan voor mijn persoon, op zaken te attenderen, nieuwsgierig te maken, wars van een paternalistische en belerende toon. En zeker niet die van een orakel. Bij Krapuul is het uitgangspunt oordelen, omdat men zich bevoegd acht. Waar dat op stoelt wordt steeds schimmiger en belachelijker hoe langer je ermee bezig houdt. Slecht geïnformeerd zijn ze, ze roepen uit dit is mijn partij, Artikel 1, lopen in zeven sloten tegelijk en dreigen, voor ze het weten te verzuipen in hun ratjetoe.

Als u wilt weten wie nazi, wie een möchtegern massamoordenaar in dit land is, moet u bij Krapuul wezen. Duk, Roos, Klei, Schut en al die min of meer groten in het poldermedialandschap worden met graagte bespot, maar inhoudelijk gaan ze nauwelijks op hun publicaties in. Vraag De Raaij eens voor de grap naar Klever. Echt, en ik zeg het niet graag, deze figuren doen meer kwaad dan goed om mensen te informeren, te ondersteunen in de zaak waar het om draait, het behoud van een open, democratische samenleving in Europees verband.

En hoe uiten zich die figuren richting Tibaert? Neo-nazi’s, stijl Van Donkelaar bij monde van De Raaij en Dijstelberge:
 


Ach het stalkertje, lasteraartje en auteursrechtschendertje is nog steeds aan het brallen….pffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Melden! melden en nog eens melden

Asjemenou… ja is heel even stil geweest, waarschijnlijk na waarschuwing, maar hiertegen zijn er geen pillen

Nee, dit is een meer dan ernstige persoonlijkheidstoornis. Dat is het trieste hij kan er niets aan doen.Dit lijkt me meer dan voldoende. De Raaij over Sjaakie (uitleg wie dat is is hopelijk overbodig): ‘Soms kan ik me kwaad maken over haar, maar met zo’n uitdrukking als treksletje is dat meteen over.’ Verder heeft ie nooit wat te melden gehad over de gore troep van Sjaakie aan mijn adres, haar innige samenwerking met regelrecht fascistisch schorem, ook in mijn richting. Wat betekent dat? Dat De Raaij niet deugt? Denk het, maar het is ernstiger. Hij geeft voor politicoloog te zijn, Sjaakie was vroeger een tipgeefster van hem bij Krapuul, zou daar het zeer of nog kwalijker, de onkunde van De Raaij op terug te voeren zijn? De typisch fascistische openbaarheid doet dan bij hem zijn intrede, wat niet waar mag zijn is niet waar. Alles wat deze openbaarheid in gevaar brengt dient te verdwijnen. 

Een vergelijkbare (fascistische) logica valt ook bij Riethof te ontdekken, de gewezen wethouder van Amsterdam met zijn bewijs over Tibaert. Ooit zei die man zelfs, als je niet alle spullen richting, zeg maar de hier genoemde personen, van je blog verwijderd, staan je onaangename dingen te wachten. Verdwijning van de blogspots zou hij dat bedoeld hebben? Mogelijk, hij zinspeelde nadrukkelijk op zaken uit mijn verleden. Hij was kennelijk belastende dingen over mij aan de weet gekomen en die dreigde hij te openbaren. Afkomstig van Van Donkelaar? Wie weet. De Raaij maakt in een vergelijkbaar verband melding over belastende DM’s. Ik zou ze graag zien, net als dat bewijs van Riethof, dan publiceer ik het op dit blog. Laat maar komen, zou ik willen zeggen.

Wat hebben al die mensen gemeen? Ze spelen de kaart van de gestoorde gek, niet serieus te nemen persoon, die een leugenaar en bedrieger is, rijp voor opname. De geëigende weg om ongewenst uit te schakelen, een beproefde methode onder dictatoriale omstandigheden, maar niet alleen daar. Het is fascisme in zijn meest pure vorm. Het geeft te denken dat genoemde personen die kaart spelen. Waarschijnlijk beseffen ze het kader niet waarin ze zich begeven. Ik zei het al, politieke onbenullen zijn het. Bataven, grote bek voor of tegen iets, soms vroom, schijnheilig, vaak brutaal en schreeuwerig. De cultuur waar Wilders trots op is.ps
Zeggen de namen u niets? Bedenk dat ze slechts van belang zijn om te illustreren hoe fascistische praktijken werken. Zie ze als marionetten in een poppenkast, zonder een speler die ze tot leven wekt hebben ze niets te melden. Wilt u ze nader leren kennen? Ze zijn voor wat richting Tibaert betreft uit en te na geportretteerd op dit weblog.Inmiddels al zes jaar wacht ik op een minimum aan genoegdoening, het terugplaatsen van m’n weblogs. Misschien wordt het ook tijd Dijstelberge te verzoeken alles openbaar te maken wat van doen heeft met haar ingreep met de vurig gewenste censuur tot gevolg, te beginnen najaar 2012. Correspondentie met derden over mij, haar bericht(en) gestuurd naar Google, de ondersteuning van derden hieromtrent. Afspraken die ze gemaakt heeft met onverlaten als Wouters en Van Donkelaar. Uit de lucht vallen kwam haar wandaad jegens mij beslist niet.
 
Een nieuw jaar is begonnen, een Beethovenjaar. Om weer in het juiste gemoed te komen zijn derde cellosonate in A. U hoort Paul Tortelier. Een onvergetelijke uitvoering.januari 2020


 

 
En verder…


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.