Woutertje

Stanley Kubrick: Shoe Shine Boys (1947)

Bij deze naam moet ik allereerst denken aan de vriend van een tante en aan Pieterse. Sinds twee vreemdsoortige vrouwen me begonnen te belasteren en zelfs naar de politie liepen omdat ik hun wandaden liet zien, heb ik een derde Wouter leren kennen, voor mij Woutertje. In niets lijkt hij op zijn naamgenoten, alhoewel hij refereert aan WETENSCHAP en INZICHT.

Een armzalig Woutertje is me gebleken. Aan de hand van wat ik zoal onder Tibaert van hem te zien kreeg zal ik een portret van hem tekenen. Allereerst de aanleiding.
 Woutertje kwam nu geheel toevallig bij me langs. Afgelopen maandag werd een documentaire aangekondigd op TF1 over het laatste half jaar van de campagne door Macron cs voor het presidentschap. Saillant detail, de programmamakers mochten alles opnemen, ook de gesprekken die Macron voerde. Hij kon, indien hij dat wenste de microfoon uitschakelen. Daarvan heeft hij geen enkele keer gebruik gemaakt. Zoiets wil je niet missen, uniek. Even op internet zoeken en jawel, wat verschijnt bij de Qwant zoekmachine? Woutertje, die een enkele dagen oude tweet van iemand RT. En van wie dan wel? Een tuinworm. Waar is die tuinworm mee bezig? Met dit:


 


Geen twijfel mogelijk, een notoire fascist, die dergelijke berichten onderschrijft. Woutertje, kunnen we nu vaststellen, is het met die tuinworm eens. Wetenschappelijk met bijbehorend inzicht volgens zijn eigen normen uiteraard. 

Hij houdt van vrouwen, van die Scandinavische soort weet hij verder te melden. Bedoelt hij blond? Deze bijvoorbeeld, want die tweet doemde in zijn TL op:


 


Heeft Michella Scandinavische trekken? Ze had iets met haar tieten, daar weet Woutertje met heel zijn vrouwenliefde zeker veel van af en hij wil er ons deelgenoot van maken. Hij leeft met haar mee, dat proef je uit zijn woorden. Vrouwen en Woutertje, dat belooft steeds wat, dat werd me al jaren geleden duidelijk in zijn verdediging van twee Bataafse blondines. Ze lieten me koud, die twee vrouwen, zou hij dat gemerkt hebben? Hij ging helemaal over de rooie, herinner ik me. Ze konden hem alles wijsmaken hij geloofde ze. Echt, aan zijn inzicht twijfelde ik toen al ten zeerste. Maar goed, hij is de enige niet die dat manco vertoont.

Even voor de grap, enkele tweets uit deze TL op Twitter. Valt niet meer te zien, dan maar zo: @wouterveldhoen tibaert. Zoals altijd, Sjaakie is omnipresent. De volgende zijn echter alle van Woutertje.


– ik ben definitief de draad kwijt

– de kwestie is heb je nou GEBLOCKT ???

– dit is ingewikkeld geworden, ik weet ook niet hoe dat blocken werkt, we moeten met praten er uit zien te komen, wat doet twitter

– we zijn allemaal te gast op twitter maar hoe kan dat schorem van de PVV of ander gespuis vrij op twitter rondzweven

– NIEUWE WETGEVING PESTEN POLITIE/ RECHERCHE

– Ik heb je geblockt dus je mag mijn naan niet noemen, het moet over zijn

– je bent een soort NSB er in de laatste dagen van de oorlog, twitter staat bol met klachten over jou, stoppen

– BLOCKEN DIE MAN / Onbegrijpelijk dat die man in het mooie MAASTRICHT woont, levensgevaarlijk die TIBAERT

– zijn er nou helemaal geen mogelijkheden om die vervelende man van Twitter af te krijgen ? /// TIBAERT kip

– achterlijk en landelijk aangifte tegen die vervelende TIBAERT doen werkt dat niet ?

– sorry moet even die TIBAERT ui Maastricht sleurt mij door het slijk zet allerlei onzin op internet, , zeer vervelend / mensen

– Writing and more: Alphonse Scaf (Tibaert on Twitter) lasteraar en stalker gavimensch.blogspot.nl/2013/10/alphonse-scaf-tibaert-on-twitter.html#.UmRaQ5HFYTA.twitter 

TIBAERT is toch niet de nieuwe toyboy van Onno HOES ?

 Het blijft een probleem, mensen die denken dat ze begiftigd zijn  met verstandelijke vermogens. Op zijn minst mag je constateren dat ze ze niet weten te gebruiken.
 
Uitgelichte foto: © Stanley Kubrick – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.