Stem CDA, VVD of PVV

Oriol Jolonch: Tomorrow (2013)
Stem op één van deze drie partijen en u staat het Deense model te wachten. Een door de PVV gedoogd minderheidskabinet onder de regie, nou ja, van Mark Rutte. De sterkste schouders krijgen de meeste lasten te dragen, vandaar even aandacht voor een vruchtbare en betekenisvolle analyse uit de Frankfurter Rundschau. Zeg later niet dat u het niet geweten heeft. Kinderen, op de eerste plaats de arme, kunnen verrekken, dat is alvast zeker.

Die Sheriffs von Kopenhagen


A propos, schuld. Hoe staat het met onze schuld? Zijn we schuldig? En hoe staat het met onze staatsschuld, zijn we daar schuldig aan? Hoe groot is ze en hoe is ze ontstaan? Weten we het? De Belgen weten in ieder geval meer: schuldklok.


Uitgelichte foto: Oriol Jolonch – bron

Een gedachte over “Stem CDA, VVD of PVV

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.