De fascist van dienst bij de NRC – 1bis

The Cite Djemaa neighborhood, Casablanca 
Casablanca is the largest city in Morocco with four million residents, accounting for 11% of the entire country. Many officials report that these figure are underestimated and the total population is actually somewhere between 5 and 6 million. This recent surge has occurred because severe droughts have forced many Moroccans to move into urban areas to find new forms of work. The Cite Djemaa neighborhood, located in the southeast of the city, is seen here.
De fascist van dienst aan het woord, lees en gruw, het kan ook u treffen, lees maar:


110. Maria Pekelharing zegt:
woensdag 1 december 2010, 18:42 uur


109-P. Lamers—U bent een trol, oplichter en misleider van het zuiverste water, met exact hetzelfde jargon (en bedoelingen) als A.S., terwijl u ook nog eens enkel al haatzaaiende op de man speelt, en vervolgens het lef heeft om naar netetiquette te verwijzen. Welnu, dan moet Steven de Jong uw en mijn reacties maar eens goed onder de loep leggen, om te weten wie hier o.b.v. smaad en laster de toegang moet worden ontzegd. U verraad uzelf steeds opnieuw met uw persoonsgerichte teksten, enkel en alleen typerend voor Scaf (of Sartorius, of hoe u zich ook noemt) en niemand anders, ook al dringt u via een andere pc met ‘Lamers’ binnen. Schone taak dus voor Steven de Jong, lijkt me.

111. Maria Pekelharing zegt:
woensdag 1 december 2010, 19:05 uur


109-Overigens verraadt u uzelf, want u kunt Scaf niet langs hebben zien komen, waar deze / u al tijden via een IP-block van het forum wordt geweerd, en u weet vast wel waarom. Uw reacties 107 en 109 bevestigen het gelijk van dat block, en leggen weer eens de trucs bloot die u uithaalt om het verwijderd te krijgen.

 


Het grenst echt aan het ongelooflijke wat een door paranoia bezeten fascist (let wel deze kwalificaties zijn bewust gekozen) aan streken durft uit te halen. Alles, alles wat dit stuk gajes heeft uitgehaald met trollen en al valt in dit weblog terug te lezen. Echt, dit stuk smerig ordure uit het Nijmeegse kan blijkbaar nog dieper zinken. Schroomt niet voor de meest vunzige lasterpraat en gaat maar, gaat maar door…

Dacht die fascist nou werkelijk dat ik in het stof ging bijten voor Steven de Jong. Dat is wel het laatste dat bij mij opkomt. Zo diep zinken? Kruiperig ben ik niet en al helemaal geen fascist. Dat kan ik met recht van spreken zeggen. Fascisten denken volgens dit soort stramienen, trappen naar beneden en likken naar boven, het is maar dat u het weet, die smeerlap uit Nijmegen bedoel ik.

Wie, o wie brengt deze smeerlap (nogmaals de kwalificaties zijn bewust gekozen) tot stoppen?


108. Maria Pekelharing zegt:
dinsdag 30 november 2010, 21:20 uur


107-P.A. Lamers-Scaf—Weer even uit het hok gekropen om alle opgekropte frustratie en haat te spuien? Nog steeds niet onder behandeling, zie ik. Vriendelijk verzoek aan Steven de Jong om ‘P. Lamers’ bij Scaf in de cel te plaatsen.

 


Ter informatie van de lezers, vanmiddag om 15:29u heb ik op dat stukje als volgt gereageerd (in het bewuste blog waaruit bovenstaande reacties stammen); mede om Sasha Berkman en P. Lamers van dienst te zijn.

Steven de Jong, hoelang nog duldt u laster en smaad in dit forum?
U heeft weet van de leugens en hetze van een anonymus, al meer dan een jaar lang. U maakt zich, door niet in te grijpen, medeplichtig aan zijn handelwijze en uitspraken, beseft u dat? Beseft u dat u deze krant in diskrediet brengt? Heeft u al over de mogelijke consequenties nagedacht, voor u en voor de krant, waartoe uw houding kan leiden?

Niet opgenomen die reactie. En wat doet de heer of mevrouw Lamers? Kwispelt nog wat tegen en verdwijnt in het Pekeltjes hok. De orde herstelt en iedereen content. Wederom een stapje in de richting van het grote doel.


Uitgelicht: Overview – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.