De fascist van dienst bij de NRC – 2

Radiating streets surround the Plaza Del Ejecutivo in the Venustiano Carranza district of Mexico City, Mexico
Enkele dagen geleden wilde ik al beginnen met een woordenboek, een woordenboek van de onmens. Steeds weer komt er wat tussen of beter, komt die fascist er tussen. Of ie het geroken heeft? Enfin, nu hij toch weer aan zijn poppenkastje bezig is even ter herinnering die door mij uitgeloofde prijs. Zie beneden. Voor alle zekerheid voeg ik er bij deze de namen van Sasha Berkman en P. Lamers aan toe. De keuze is dan wat groter en de kans op een prijs navenant. Veel succes!


A propos trollen. Janneke van der Veer = Maria Pekelharing = Marcel = Willem Nijmegen = Bonnie Slotenbier (of zoiets) = Willem van Gelre = Kim de Wit = Saul Kookpan = (zou ik moeten opzoeken, Portugees klinkende naam). Ach beste mensen, er zijn zoveel trollen van deze schoft, het is doodeenvoudig niet meer uit te pluizen. O ja, WillemvanNijmegen en gewoon Willem, die zeker ook.

En meneer De Jong, een koud kunstje voor u dit raadsel, zo gemakkelijk hebt u nog nooit geld kunnen verdienen. Hap toe!

Nogmaals:

U bent in het gelukkige bezit van een geslepen geest? Dan moet het voor u niet zo moeilijk zijn te bewijzen dat Louis Sartorius = Paul Lookman = Hanneke van der Meer = Mostafa Mouktafi = JJ de Graaff = Patrick Faas = Veronica Cramer = Olav Meijer = L. Draoui = Annette Reinboud = Alexander H. Corsega = J.W. v. Steijn = Toxopeus. Zelfs als u het bewijs weet te leveren dat de persoon achter Louis Sartorius samenvalt met slechts één van voornoemde personen kunt u € 10.000,- verdienen. Dit is namelijk de prijs die ik uitloof aan diegene die dit raadsel weet op te lossen. Misschien kunt u het beste meteen te rade gaan bij de heer Willem Nijmegen/Janneke van der Veer/Willem van Gelre/Bonnie Slotenbier/Saul Kookpan/Maria Pekelharing/WillemvanNijmegen (om enkele varianten te noemen) of bij dame Gloria/Gloria Vander/Gloria van der Spek. Ook Harrie Vrijmans (Harrie Vugts) schijnt er meer van af te weten. Wie weet kunnen ze u verder op weg helpen. Zelf zijn ze door mij gediskwalificeerd. Hun gemeenheid, valsheid en grofheid zijn voor mij spreekwoordelijk geworden. Van een leugen meer of minder zullen ze niet barsten, dus wees op uw hoede!

 


Weet u, beste lezer, wat mij nog het meest dwarszit? Die twee trouwe partners van de fascist, hoe hij zich ook verder wenst te noemen. Juist die Gloria en die Harrie, o zo christelijk, o zo sociaal voelend, voor en na beroepen ze zich op ethiek en Jezus. Ze zijn godverdomme uit en te na door mij ingelicht via e-mails over wat die vlerk “Pekelharing” uitspookte. Het moet toch eens bij hun gaan dagen, ze hebben toch hersens, verstand? Taal nog teken van die twee. En uitgerekend dat tweetal heeft mij die IP ban bezorgd. Dat soort akkefietjes laat Pekeltje aan anderen over, wat dacht u? Klopt toch, dit verhaal, meneer De Jong?

En nog eens op de man af, meneer De Jong, waar meent of hebt u onjuistheden aangetroffen over de gang van zaken genoemd drietal of mij betreffend? Weet u waar ik nu aan moet denken? Aan een lapswans, meneer De Jong, gek hè?

26 december 2010. Een kleine toevoeging aan de hand van enkele reacties bij een discussie in het NRC-lab! Vraag, is de rechtstaat een gepasseerd station? Kun je straffeloos iemand blijven beschuldigen? Is internet een rechtenvrije ruimte, een ruimte zonder recht en rechtsbescherming? Wie is in het geval van misbruik verantwoordelijk, voor de daden zowel als de gevolgen? Trek verder uw conclusies.


# Maria Pekelharing zegt:
vrijdag 24 december 2010, 19:56 uur


275-Alphonse Scaf—Zowel u als uw pseudoniem Louis Sartorius hebben niet voor niets van NRC een IP-ban gekregen, dus wat doet u hier eigenlijk? En daarnaast is het niet zo kies naar een eigen weblog te verwijzen om uw hetze voort te zetten, waarvan akte.

# Alphonse Scaf zegt:
vrijdag 24 december 2010, 21:08 uur

@276 Anonymus

U maakt kennelijk bij de NRC de dienst uit. Banvloeken uitdelen in commissie of alleen gaan u bijzonder goed af. Ik zei het al eerder, uw ware naam doet er alles toe.

Vertel eens, hoeveel personen heeft u al door het slijk gehaald? Ach, laat maar, het valt nu allemaal makkelijk voor iedereen op te zoeken, zo is het toch? Te weerleggen valt er door u niets, maar dan ook helemaal niets. Dat is zeker, absoluut zeker.
En voor de overige lezers. U kunt €10.000 winnen, lees maar: “Het slijpen der geesten”.

# Maria Pekelharing zegt:
zaterdag 25 december 2010, 14:16 uur

280-Alphonse Scaf—Prachtig aanbod, die 10.000,- in deze barre crisistijden, ik maak er graag gebruik van. Alleen…bij welke notaris heeft u betreffend bedrag + spelregels gedeponeerd, want anders riekt het zo naar gebakken lucht. Als kanshebber wil ik natuurlijk wel zekerheid van uitbetaling, dus graag de personalia van betreffende notaris hier vermeldens, opdat we het even kunnen natrekken.

 


Een ding is zeker, verder reageren is volstrekt zinloos zolang van NRC zijde niet wordt ingegrepen. De openlijke malversaties op hun fora vinden al meer dan een jaar plaats. Als de moderator deze niet wenst te zien en afgaat op mededelingen van de plegers is het over en sluiten.

Voor het overige kunt u via dit blog en een veelheid van links kennis nemen van de handelwijze van Pekeltje en zijn trawanten. Als u nog niet bekend bent met het fenomeen forumfascist kunt u het beste de eerste bijdrage in dit weblog lezen. Het begin van een hetze tegen ongewenst:


Handig om te weten, Pekeltje beweert voor en na dat hij Wilders nog nooit, echt nooit, op een leugen betrapt heeft. Om tot een dergelijke, in de ogen van ieder weldenkend mens, ranzige uitspraak te komen moet je van jezelf het gevoel hebben hoogopgeleid te zijn, de overtuiging hebben dat je begiftigd bent met een bijna niet te evenaren intelligentie en dat je, zoals hij dat noemt, over een groot invoelend vermogen beschikt.

Alles volgens eigen zeggen, te lezen in het NRC forum.


Uitgelicht: Overview – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.