De fascist van dienst bij de NRC – 3

Toledo is located in central Spain and is home to roughly 80,000 residents
Located on a mountaintop with sweeping views, The city is often recognized for its historic sites, including the Alcázar and the Zocodover. 
U kent de logica van de fascist? Fascisten van het kaliber P of W? “Wat volgens mij waar is, is waar. Ergo, ook al toont u aan dat het onwaar is voor mij blijft het waar. Ergo, alles wat ik beweer is waar.” Ad absurdum…

Deelt u die opvatting, van Pekeltje dus, Steven De Jong?


Zo begon het:


Willem Nijmegen op 8.9.2009, 17:34 uur:

“Okee Gloria! Meneer ʻSartoriusʼ, wat heeft het leven eigenlijk met u gedaan, dat u zichzelf dwangmatig in zoveel personages moet splitsen, en dat bedoel ik niet sarcastisch of rancuneus. Heeft u wellicht een concentratiekampsyndroom, of zijn er andere oorzaken voor uw haatcampagnes jegens christenen in het algemeen, en katholieken in het bijzonder.”

 Vervolgens enkele dagen later:


Willem Nijmegen op 12.9.2009, 17:17 uur:

“JN de Graaff (annex Louis Sartorius / Alphonse Scaf / Paul Lookman / Hanneke van der Meer etc.)—Zoals iemand (wie / wanneer / waar?) al eens terecht opmerkte bent u als een met Stalinistische peroxide gehersenspoeld anarchist (het is allemaal de schuld van het kapitaal / is het hiet oorlog?) annex islamitisch anuskruiper al geruime tijd bezig het forum te ontwrichten met postings die kant noch wal raken, maar enkel bedoeld zijn een u onwelgevallig onderwerp of al even onwelkome reacties daarop in uw kwalijk riekende modder te baden. Ik geloof niet dat een dergelijke dubieuze instap de bedoeling van een discussieforum is. Zoals iemand (wie / wanneer / waar?) al eens terecht opmerkte is Louis Seveke helemaal niet vermoord, maar ergens in een villa ondergedoken teneinde aan zowel zijn eveneens hersengespoelde mede-regelneukers (daartussen troffen ze nooit iets aan, van menselijke gedragingen hadden ze geen kaas gegeten, tot one flew over…) als aan een batterij homohatende islamieten te ontsnappen. Zoals iemand (wie / wanneer / waar?) al eens terecht opmerkte is de kliniek waaruit u bent ontsnapt al jarenlang bezig een waardig vervanger voor u te zoeken, maar is het voor hen buitengewoon moeilijk nog een tweede exemplaar met een dergelijke combinatie van wanen, hallucinaties, onlogische gedachtenpatronen, anhedonie, affectvervlakking, hebefrenie en paranoia te vinden, dus ze zitten daar met smart op u te wachten. Zoals iemand eveneens terecht opmerkte is alleen het tweede punt onjuist.”

 


Is dit soort smeerlapperij al niet ruimschoots voldoende om op zijn minst deze anonymus te verplichten onder eigen naam te reageren? Het kwam nog veel gekker, onze forumfascist veranderde doodleuk van naam, na het bovenstaande gezegd hebbende en trok met zijn trollenfamilie, Janneke van der Veer was bedankt voor bewezen diensten en door zijn riool weggespoeld, hij trok dus verder onder de naam Willem van Gelre.

Het ergste en enige wat ik die schoft aandeed was niet reageren, me niet laten provoceren was mijn devies, wijs geworden door eerdere ervaringen. Tot, totdat ik enkele maanden later d.m.v. dat Louis Sévèke verhaal repliceerde. Er volgde een bevel uit Rotterdam: “U schrijft voortaan onder eigen naam, anders niet.”

Vervolgens werd trolletje Kim de Wit ingezet, kwam Maria Pekelharing opdraven, enz. enz., het valt allemaal na te lezen in dit weblog.

De conclusie, smeerlappen, fascisten kunnen zich blijkbaar alles permitteren. Een grote bek en je zet alles naar je hand. Het product Pekeltje is het voortdurend bewijs. Het is maar dat u het weet, ook bij de NRC, zeker bij hun forum, met dank aan de moderator.


Uitgelicht: Overview – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.