De fascist van dienst bij de NRC – 4

 


Sun City, Arizona, USA opened as a retirement community on January 1, 1960. That day, more than 100,000 people showed up to see the new development, resulting in a cover story in Time magazine. The community was built on the old ghost town of Marinette and covers 14.6 square miles. Today, Sun City has a population of roughly 37,000 people.
bron

“Uw persoonsgerichte, ongenuanceerde alsmede ongefundeerde kretologie heeft alles van smaad en laster, dus maak u eerst die netetiquette eens eigen, dat lijkt me geen overbodige luxe. En daar besluit ik het mee.”

Pekeltje op 2 december over Bodyscans… Valt op deze PDF te lezen:
F. van Munster en P. Lamers.


Een gek, een fascist, een volslagen dwaas door paranoia bezeten? M’n vermoedens worden bewaarheid, het forum van de NRC als therapeutische plek voor dwazen en gekken.

Gloria, Pekeltje en Harrie, het edele trio. Lees even mee wat een ethicus uit Maarheeze, Harrie Vugts, zich noemende Vrijmans, in de Volkskrant te melden heeft, om van te smullen:


Harrie Vrijmans schreef op 30-11-2010 18:34

Beste mensen,

Een zekere”Tibaert” zet hier zijn onbeschoft verbeten en uit verongelijkt narcisme voortkomende hetze tegen mij voort die hem een permanente weblogban (!!) bij NRC opleverde: daar zat hij –behalve mij- ook nog 2 andere daar regelmatig reagerende weblogdeelnemers voordurend “achterna”: o.a. trollerij onder meerdere aliassen werd daarvoor kwaadaardig ingezet.
Eigenlijk heb ik helemaal geen zin om op hem te reageren, maar als je naam kwaadaardig wordt besmeurd, moet je toch iets…

Deze persoon opereerde op het NRC-weblog aanvankelijk onder eigen naam en daarna dus onder diverse aliassen…
…En nu onder “Tibaert” waarmee hij hier, bij de Volkskrant weer “opduikt”.

Elementair fatsoen, gecombineerd met gezond verstand en vooral, geen enkele lust –zeker niet privé!- om met een onverbeterlijke querulant in discussie te gaan, dwingt mij het hierbij te laten.

Enfin, oordeelt u zelf maar, ik kan slechts zeggen dat ik alles wat ik schrijf oprecht en hartstochtelijk meen.

Harrie V.


Ja, ik dook al eerder op, rechtstreeks onder de neus op van deze man met groot fatsoen en voorzien van gezond verstand. Een laatste poging van mij om hem tot raison te brengen was deze mail, rechtstreeks aan hem gericht:


Alphonse & Gonny 23.08.10

Beste Harrie,

Misschien heb je er nog geen weet van, n.l. van mijn eigen weblog. Zie maar: Een dwaling of opzet

Het waarom van dat weblog zal je wel duidelijk zijn, een dam opwerpen tegen de vuilnis van Pekeltje en Gloria, waar je ook zo ijverig aan deel genomen hebt. Het kan niet anders dan dat je naam herhaaldelijk valt, in dat weblog. Lees het maar eens. Je mag ook reageren, liefst zelfs. Misschien kun je de moderator en de lezers van het forum ook op de hoogte stellen van je bevindingen. Ongetwijfeld zullen ze in mijn voordeel uitvallen, want je bent toch niet gek, Harrie?

Een mooier konterfeitsel van je heb ik niet kunnen vinden. Mijn excuses als je dat fotootje niet zo kunt waarderen. Je moet maar denken, wat is zo’n fotootje helemaal t.o.v. al die smaad en laster die Louis & Alphonse over zich heen gekregen hebben, ook met jouw welwillende medewerking. Vooral dat moet je niet vergeten, Harrie. Of schieten de ethische principes, die je hanteert, tekort zo gauw het jezelf betreft?

Om je niet helemaal uit je evenwicht te brengen, laat ik het voorlopig hierbij. Wel wil ik nog even kwijt dat ik begonnen ben uit te zoeken of er juridische stappen mogelijk zijn tegen werkelijke forumterroristen, ook tegen hun collaborateurs. Dan ben je tenminste helemaal op de hoogte over de “ontwikkelingen” betreffende het forum.

mvg, Fons

ps: Bestudeer eens de fotoserie “Histories” in mijn weblog, speciaal in leven geroepen, tegen, weet je nog, die aantijgingen in het forum dat ik geen mensen onder ogen zou durven komen. Echt de meest stupide opmerking die je aan mijn adres kunt uiten. Vraag datzelfde eens aan die Nijmeegse trol of nog persoonlijker, durf jij dat wel. Die indruk geef je beslist niet en die tante uit Stadskanaal al evenmin. Begrijp je?

 


Overduidelijk trekt internet de meest dwaze en zielige figuren aan. Ga met deze lieden nooit in discussie en probeer ze niet uit een soort misplaatst medelijden van dienst te zijn. Ze breken nog liever uw nek. Mijn ervaringen met Gloria en Harrie…

En bovenal niet laten merken dat je ze negeert, van hun vuilnis niet gediend bent. Zie Pekeltje. Een Januskop is het, die Pekeltje, vaak met nog meer dan twee zijden.

Trek uw conclusies, ook m.b.t. het politieke en geestelijke klimaat in dit land…


update: 28-01-2011Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.