A justification for killing babies

Andy WarholOnderhand kan ik me wel voor mijn kop slaan. Wilders en tandenborstels. Nee, ik wist het niet. In 2007 deed deze vlerk die uitspraak. Tuig van de richel die Wilders. Iemand die dergelijke schandelijke voorstellen doet zou tot persona non grata verklaard moet worden. Het is al een grof schandaal dat iemand op eigen titel, ongecontroleerd en wel, met een veelheid van klonen in het parlement kan gaan zitten. Dat zoiets kan moet niet zorgen baren maar moet ons met afschuw vervullen.

Een vlerk blijkt dit te mogen, een vlerk die er wel zorgt dat hij nooit bloed aan zijn handen krijgt. Hij heeft volledig carte blanche gekregen. Hij is honorabel geworden. Welke samenleving tolereert iets dergelijks?

Pas op, zegt u, nu doet u hetzelfde, die taal, dat beschuldigen en zo. U verlaagt zich tot het niveau van dat plebs, geblondeerd of niet. Is dat zo? De persoon Wilders verklaart een deel van de Nederlandse, zelfs een deel van de mensheid de oorlog. Niets minder dan dat.

Dit hebben we toch al vaker gehoord, dit soort praat, nietwaar. En waar liep het op uit? Precies, dat was het doel, een heel profijtelijk voor weinigen met ontelbare slachtoffers en immens leed. Zo iemand, die dit soort praktijken hanteert, wens ik nee moet een vlerk genoemd worden, een oorlogshitser. De familie Bush had ik in gedachte, niet waar u aan dacht, Hitler toch?

Nu even iets totaal anders…, een werkelijk “lekker stuk” legt u haarfijn uit hoe het in elkaar steekt met die bedreigde vrijheid bij ons, in het vrije Westen. Wilders is beslist in de ban van dit vrouwelijk schoon. Ze kennen elkaar, hoever zou hun relatie gaan? Dankzij haar lust hij in ieder geval geen soep van Campbell meer, dat weet ik zeker!

YOU TUBE

Andy Warhol: Torn Campbell’s “Pepper Pot” Soup Can (1962)

Die vrouwelijke verleidingskunsten, Wilders helemaal holderdebolder kreeg een inval. Hij gaf een van de weinig hoogopgeleiden in zijn omgeving opdracht om in de toekomst als vrouw te acteren. Niet toevallig ook iemand die zegt in geld te zwemmen zonder er iets voor hoeven te doen, zie Pamela. Maria Pekelharing werd de naam. Past binnen het eeuwige spel tussen vrouwtje en mannetje, dat mannen verleid tot het doen van de meest absurde dingen, waardoor ze nog meer geadoreerd worden door de vrouwtjes. En zo werd de ijdele Willem uit Nijmegen gestrikt, iemand die het ambacht van leugen, bedrog en propaganda tot in de perfectie beheerst. En onderschat het niet, nu pas kon hij op geheel natuurlijke wijze zijn liefde en homo-erotische gevoelens uiten voor de Grote Leider. Zou kunnen, niet soms? Afgekeken van Silvio en Sarko, die truc, ze werkt als een fuik waarin vrouwen steeds weer trappen, mannen met macht, en hoe wakker je die gevoelens aan? Precies, u wist het al!

Twee dagen later…

Vandaag ontving ik een mailtje met de volgende mededeling:


The Great Fear

Hier wordt de relatie gelegd tussen de Islamofobie in Europa onder aanvoering van “the Dutch parlementarian” Geert Wilders, en dezelfde beweging in de VS. Om er de rillingen van op de rug te krijgen. Jij als rechtgeaard activist moet toch gruwen van een Nederlandse regering die maar kan opereren dankzij de gedoogsteun van dezelfde Wilders…

Mijn vraag is: wat doen we hieraan?

“There is justification for killing babies if it is clear that they will grow up to harm us, and in such a situation they may be harmed deliberately, and not only during combat with adults.” Aldus een van de kompanen van Wilders…
En een ander:
“A secular dogma like Nazism is less dangerous than is Islamofascism today.”
En dit zou Wilders zeker zelf al gezegd kunnen hebben:
“I think that I’m giving voice to the voiceless.”
Aldus Pamela…, Wilders’ vriendin!

Hopelijk is de oproep, “wat doen we hieraan”, niet aan dovemansoren gericht!

 PS
– De verwijderde video betrof Pamela Geller. De titel weet ik niet meer, dus het is moeilijk te achterhalen of er nog een andere versie bestaat. Mogelijk is ook dat ze hem zelf heeft weggehaald.
– En de gevolgen van censuur, van harte ondersteund of zelfs geïnitieerd door Huib Riethof, blijkt zelfs op zijn weblog een uitwerking te hebben. De reactie onder zijn bericht onder “unknow” is van mij, maar aangezien de bijbehorende blogspot opgeschort is verschijnt een mededeling die feitelijk onjuist is.

Reproducties: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.