Achter vele deuren

Umberto Eco
Een tachtigjarige blikt terug, Umberto Eco, iemand die ons veel te vetellen heeft. Over het vervalsen van de geschiedenis, de leugen en de macht van de taal. Over haat, die vereend, tot onze grote schade en schande.

Bekend bij het publiek vanwege zijn romans hebben zijn bijdragen op het terrein van de semiotiek hem hoog aanzien verschaft in wetenschappelijk kring. Al in zijn jonge jaren raakte hij rechtstreeks betrokken bij de massamedia (TV) en de ontwikkelingen rond de elektronische muziek met componisten als Luciano Berio en Bruno Maderna. In de nu volgende documentaire komt dit alles aan de orde.


Uitgelichte foto: bron

Een gedachte over “Achter vele deuren

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.