Vroeger, dat waren pas tijden

 

Een dag later…

De reactie van mijn biograaf wil ik u niet onthouden. U weet, de man van mijn biografie. Zie ook: “Tijl Uilenspiegel”…

Zeg Dirk, nog altijd samen met Henk op pedojacht? Nee?

Vroeger, dat waren pas tijden. Ken je de site Kafka? Ja, zo hoor je nog eens wat…

Klieder maar rustig verder Dirk Hartman en maak je vooral over mij geen zorgen. Zinvolle bezigheden zat. Wars van uniformen, wapentuig en boeien. Ik ben een beetje als een opa die graag zaken van belang doorgeeft aan z’n kleinkinderen. Niets meer, niets minder. In hart en nieren een pacifist en democraat.

Nee,  van dergelijke mensen moet je niets hebben. Dat had ik al meteen bij onze eerste ontmoeting op Twitter begrepen. Een exposé over je minne activiteiten op internet staat eraan te komen. Mensen moeten toch gewaarschuwd worden voor fascisten, begrijp je?


Tja, ik zou NAW gegevens verspreiden… Dirk Hartman levert meteen de bewijzen aan:

@BaronvBeauluna 12:38am via TweetDeck
@BotteHundZLD Wil je bewijzen overleggen? Kan. tinyurl.com/8gwsmb4 en tinyurl.com/8r69w25 o.a. onderaan #keywords

En zegt vervolgens:

@BaronvBeauluna 12:51am via TweetDeck
RT @Tibaert: Het figuur Dick Hartman neemt nu tragische vormen aan. < Gezien, @BotteHundZLD ? De stomkop verraadt zichzelf :p #NAW

Een deerniswekkend figuur die Hartman, een geslepen fascist? Hij geeft zelf meteen antwoord… Nee.van vrijheid, van openheid zijn fascisten niet gediend.Dankzij de wandaad van Dijstelberge, die slechts kon slagen dankzij zijn voorwerk en dat van Eckhardt, Anshof e.a., verwijzen de door Hartman gegeven hyperlinks naar een van de door Google opgeschorte weblogs. De betreffende berichten zijn er nog:

Nog alledrie op een rij?
De allerliefste van Wilders
Update 27 juni 2019

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.