Een oproep die moest verdwijnen

BAR
Een viertal weken geleden deed ik een oproep die kennelijk niet gelezen mocht worden. Het blijkt kinderspel om een site onzichtbaar te maken. Interessanter is de vraag, waarom mag ze niet gelezen geworden? Omdat openbaar gemaakt wordt hoe gedreigd en geïntimideerd wordt? De betrokkenen image schade vrezen? Het eerste deel van dat verwijderde blog was voor mij relevant en dat herhaal ik bij deze. Het lijkt me ook relevant voor onderzoek door de AIVD.


Aldus mijn inleidende mededeling op het verdwijnen van een bericht door klachten van Anshof. Het complete bericht staat er op dit weblog weer in. Om te laten zien waarover geklaagd werd, geef ik het bewuste deel ervan hier weer. Op die manier voorkom ik tevens dat er “dode linkjes” ontstaan. Meteen krijgt u daardoor een inkijkje over de handelwijze van stiekeme baasjes als bluffer Anshof. 


Het is allemaal zo vermoeiend. Je wordt, voordat je het weet als bedrieger neergezet, als uitlokker, als… Het rijtje is eindeloos lang. En o, wat zijn die lui braaf, geciviliseerd en wat niet al. Als er niets meer helpt zeggen ze dat je een obsessie hebt. Nee, mensen, het enige dat ik wil is dat in dit land fascisten het niet voor het zeggen krijgen. Begrijpt u, @peteranshof? Ja, dat begrijp je best, vandaar dat ik monddood moet worden gemaakt.

En wat zie ik? Zonet stond er een tweet over LINKSFASCISTEN van @peteranshof aan mij gericht. Die is nu foetsie, voor zover ik het kan zien. Kan iemand mij die tweet bezorgen? Wel zie ik nog deze, over bemoeiziek gesproken…:

Vraag aan meneer Anshof, waarom haalt u die belastende tweet zo rap weer weg? Weet u, uw gedrag baart me zorgen. U beweert dat ik mensen in hokjes plaats, u kwalificeerde me meteen als een linkse extremist. Ik vraag me nog steeds af waarom. U hoeft dat blijkbaar niet te onderbouwen, u mag wel mensen wegzetten, u zegt boven de partijen te staan. U neemt zich de vrijheid de openbare meningsvorming de mond te snoeren. U bent het prototype van mensen die menen dat de wereld dient te marcheren volgens hun inzichten. Zo zit ik niet elkaar, laat dat duidelijk zijn. Wat me steeds opvalt dat mensen met vergelijkbare opvattingen als de uwe snel afhaken als ze geconfronteerd worden met contraire meningen. Ik heb daar wel een verklaring voor. Ze zijn bang voor een demasqué, dat moet coûte que coûte voorkomen worden.

 Zo vertoeft een Bataaf in verre buitenlanden. Steeds op zijn hoede maar onvervaard. Toch mooi om te zien hoe cultuur door dat volk uitgedragen wordt.


22 maart 2012

 Foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.