De steunpilaar van Sjaakie en Jeky

Bob Carlos Clarke
Vandaag het bericht, niet lachen, via de Telegraaf, dat mijn bedreiger uit Oss is aangehouden. Een mooie Sinterklaas surprise. Niet voor Jacqueline Wouters en Jacqueline van Wel. Die gaan in de zak op transport naar Spanje.

 


Frappant, vandaag werd Tibaert nauwelijks lastig gevallen. De grootste vlegel van het stel kon het niet laten even een duit in het zakje te doen toen de mij onbekende @zutphenees zich plots hardop afvroeg wanneer Tibaert nu eens eindelijk door de politie opgepakt zou worden. Zutphenees mag nu met ere het befaamde lijstje namen afsluiten. Een mooie plek.

Hier de screenshots wat onder Tibaert te zien viel. Een opmerkelijke rustige dag. 

 


Zutphenees vindt nadrukkelijk dat nu maar paal en perk gesteld moet worden aan de activiteiten van Tibaert. Hij is niet de eerste en zeker niet de laatste. Waarom toch? Nooit eerder hebben we elkaar ontmoet. Daaraan kan het niet liggen. 

Gezien zijn reacties is hij wel ingevoerd in het wereldje op Twitter en maakt hij keuzes. Voor het opereren van mensen uit de rechts extreme politieke hoek met hun dreigementen, het bezoedelen en bekladden van mensen die van die politiek niet gediend zijn tot doodsbedreigingen toe. Die neemt Zutphenees waar en houdt zijn mond, bij mij komen die lui op een lijstje. Tja, die openheid, daar heeft die meneer het maar moeilijk mee. Hij is dan ook fel gekant tegen dat lijstje…

Deze meneer kan ik alleen maar met klem aanraden eens een praatje te maken op het politiebureau over cybercrimes en eens naar een advocaat te stappen. Maak er een civiele of strafrechtelijke zaak van, zou ik hem willen verzoeken. Dan krijgen we jurisprudentie en ontstaat in dit land duidelijkheid. Duidelijkheid of je iemands goede naam en die van zijn familie mag aantasten of niet. Of anders geformuleerd, of de rechtstaat dient te worden afgebroken en de lijn Wilders gevolgd dient te worden.

Hij heeft, zo te lezen, het voortouw genomen. Nu de volgende stap.

Hier het lijstje.

Tot slot de nachtelijke escapades van Jeky en Sjaakie met Zanger Richard of andersom.

 


 

Afbeelding: Bob Carlos Clarke – bron

2 opmerkingen:

De Sint zat eens te denken!

Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.