Achterlijkheid

Pablo Picasso: De gelukkige familie (1917)
Regelmatig gaan ‘s nachts Jacqueline van Wel en Jacqueline Wouters uit hun dak. Een van hun hoogtepunten was in de nacht van 27 op 28 januari. Jeky als aangever, Sjaakie om te scoren, zoals altijd.  Deze keer werd in mijn familie gegrasduind. In de vroege ochtend deed Sjaakie het nog eens dunnetjes over. Als reactie heb ik de berichten van Sjaakie solo hier vastgelegd en heb ze inmiddels aangevuld met een selectie van wat er de volgende dagen nog meer aan fraais viel te bewonderen. Nogmaals, het is een selectie. Vanaf nu volgt u dus mijn “dagboekje” verdeeld over een drietal berichten.Achterlijkheid en liederlijkheid liggen heel dicht bij elkaar mocht ik afgelopen nacht ervaren. Zie de activiteiten van @jekylline en @occupyfabeltjes. Zelf kijken, ik publiceer het om gegronde redenen niet. Sjaakie eindigde voorlopig aldus: screenshot 28-1-2013.

Goed snik is ze beslist niet… Wist u dat nog niet? Wel door en door vals tot grote vreugde van het PVV gepeupel. En zie, ik heb het nog niet gepost of dit verschijnt. Ze is echt gek, daar twijfel ik niet meer aan:Schermafdruk 2017-12-30 03.43.20Met een probleem zit ik wel opgezadeld door die activiteiten van Sjaakie, Huib, Eveline en de PVV meute. Het materiaal t.b.v. een aangifte is zo overstelpend omvangrijk dat ik niet goed weet hoe te selecteren. Maar daar komen we ook wel uit. Zonde van de tijd eigenlijk, het is niet anders.

De dwaas weet van geen ophouden:


 


Het spijt me oprecht voor die toch wel zielige André. Nu moet ik echt een boekje over hem opendoen. Dat wordt nog lachen geblazen. Over joden, Wilders, de shoah, de katholieken… Het kan bijna niet op.

Vervolgens valt dit te lezen… Help mensen, dat mens is knettergek:


Schermafdruk 2017-12-30 03.25.22
 

Schermafdruk 2017-12-30 03.25.53


Hoppla, daar is ie weer, pro Demmink. Achterlijk schepsel, ik weet niets van ene Demmink en die man laat me volstrekt koud. Echt ze is niet alleen gek, maar gevaarlijk gek.


 


En zie hoe ze een foto verzameling heeft aangelegd. Die komt haar nog duur te staan. Weet ze wel wie op die foto staat? Ze kan het aan Alexandra Strieker of Friedrich Eckhardt vragen. Ja, ze zal nog vreemd opkijken…

Inmiddels is het al bijna zeven uur in de ochtend en nog is het einde niet in zicht:


 


Hoe verzint ze het? Goed, inmiddels is mijn vrouw wakker. Ze moet al over een half uurtje de deur uit. Kinderen helpen…

Ondertussen weiger ik figuren als deze Sjaakie vrij baan te geven. Schandelijk ook welke steun die vrouw nog geniet. Tja, er zit werkelijk iets goed fout in onze samenleving. 

Nog even een vraag. Vertrouwt u viespeuken die op pedojacht gaan? Ik niet. Mensen als Huib Riethof en Eveline ten Donkelaar doen dat met overtuiging wel.  Zomaar een screenshot van vandaag:


 


Vergeleken hiermee lijkt me Henk Bres een watje, vind je niet Eveline? En wat dacht je van Jacqueline van Wel? Zoek maar eens op in dit blog. Of bij deze fotoserie. Jammer, hij is nog lang niet compleet.

Dan hebben nog we nog deze goeie ouwe. Een trouw metgezel van Jeky en iemand waar Sjaakie ook op gesteld is. Een rasechte Bataaf uit het Brabantse, zoals zovelen op dit weblog. Neuken, zuipen gokken. Dat is pas leven voor ze, of niet soms?


 

 


31 januari 2013

 

 
Ja, die vriendenkring van Sjaakie is uitzonderlijk. Echte wijven, echte kerels. Een van haar compagnons zegt zelfs dat meiden van 12, 13 jaar best lekker zijn. 
Het is me een wereldje wel, dat van Sjaakie.


31 januari alweer. We gaan verder met deel 2.


* Zoals u wellicht weet is uiteindelijk mijn blogspot opgeschort door Google dankzij klachten van Ina Dijstelberge. De betreffende stukken stonden op een pagina waarvan ik geen copie bezit.Afbeelding: Pablo Picasso – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.