Calimero

Hundertwasser


Later toegevoegd bericht en terug gedateerdWie of wat is Calimero? Veel weet ik niet, is ook niet verder van belang of ik veel weet. Ik ben er nu achter, dank u.Schermafdruk 2019-02-26 00.40.01Een geliefde tipgeefster, zangeresje nog wel, tipt wederom Kluftje. De jacht op Tibaert moest nog door hem geopend worden en daarvoor was een zekere terughoudendheid een eerste vereiste. Ruim een half jaar later kon deze grote geest uit het Amsterdamse eindelijk helemaal los gaan. Toch fijn dat Sjaakie hem steeds degelijk informeerde en als goed christen sprak hij haar vervolgens zijn dank uit: “Je moest eens weten hoe gek die Tibaert is, gelukkig weten dat niet veel mensen.” Wel gelukkig een haatoma uit het Maastrichtse, die hij dan ook trouw terzijde stond totdat een dolkstoot werd uitgedeeld. Een beetje op zijn Hitleriaans, als u begrijpt wat ik bedoel.Schermafdruk 2019-02-26 00.40.47

 

 

Niilas NordenswanEn zie, Kluftje richt zich in al zijn wijsheid tot een groot baron uit het Haagse en een erkend liberaal, een tweetal dat in een vroeg stadium ontdekt had dat Tibaert niet kon deugen. Nico, zijnde liberaal, was zelfs al in de weer geweest internet van deze kwade geest te verlossen. Zonder succes overigens. 

Of die lieden mij wat hebben aangedaan? Integendeel, ze hebben mij uitstekend geholpen het alledaagse fascisme in Batavenland in beeld te brengen. Dat kon dus niet en dat mocht niet in hun ogen. Het verhaal zou eindigen in censuur. Veel leugens, smaad, bedreigingen en bedrog waren in kaart gebracht en verdwenen dankzij Google. Het kwam terug en Kluftje deed aangifte.

U leest het allemaal op dit weblog.
Uitgelichte afbeelding: Hundertwasser – bron
Ingevoegde foto: © Niilas Nordenswan

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.