Eveline van Donkelaar – Gastblog?

Een “huisje” bij mij om de hoek, gebouwd tegen de helling van de Cannerberg
Een kras staaltje van auteursrechtenschending. Daar houden mensen als André de Raaij cs zich stokdoof voor. Onder het stukje staat: All rights reserved 2013-2014. Welke dwaas doet zoiets, nog afgezien van de titel met mijn naam die erboven prijkt?

In extenso laat ik nu zien wat Eveline van Donkelaar zich meent te kunnen permitteren in al haar dwaasheid. Het oorspronkelijke stuk is, o ironie, verdwenen dankzij klachten van o.a. Ina Dijstelberge, Friedrich Eckhardt en Jacqueline Wouters over auteursrechtenschending en pornografie op mijn vorige weblogs bij Google. Eveline van Donkelaar zegt ze in haar bezit te hebben.

Nog een kanttekening. Ik zou gebedeld hebben over het terugzetten (sic) van dit blog. Niets is minder waar. Ik heb deze schandelijke dame wel meermaals verzocht een eigen stukje, dat ze overhaast weggehaald had omdat het niet paste in haar smaad en laster campagne jegens Tibaert, terug te zetten. Dan zou meteen duidelijk worden waar die vrouw werkelijk voor staat. Die moed kan ze niet opbrengen, laf als fascisten zijn.


Hier haar blog… Let vooral eens op de labels die ze haar stukje meegeeft.


ps: 

Dit is een teruggedateerde reconstructie van een bericht over haar absurdistisch stuk op m’n oorspronkelijke weblog, verdwenen dankzij een morele medestandster van deze vrouw. Over de geestelijke toestand van dergelijke personen kunt u beter zelf oordelen. Hier heet het, ik ben jaloers, heb geen auto en zelfs geen rijbewijs. Hoe achterlijk kun je zijn? 

U begrijpt hopelijk wel dat deze vrouw het niet aan kennis ontbreekt, waarbij die over de menselijke psyche bovenaan prijkt, die van haarzelf inbegrepen. Die ingebeelde hoge dunk over haar kennis en inzicht heeft ze gemeen met haar sister in crime, die alles denkt te weten, om maar een dwarsstraat te noemen, over copyright.

De schade die beiden mij berokkend hebben valt in ieder geval niet te becijferen. Enge vrouwen daar kun je het nodige van verwachten, niet veel goeds in ieder geval.Uitgelichte foto: opname midden 19e eeuw op glasplaat

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.