De AIVD en Krapuul

Yakov Chernikhov – ontwerp voor Leningrad (1933)
Alweer vier jaar geleden ontdekte een van de redacteuren van een site genaamd Krapuul dat Tibaert voor de AIVD werkte. Zijn vermoeden was dat het doel Krapuul betrof. Daar kon ik uit de aard der zaak geen mededelingen over doen. 

Sinds die ontdekking van redacteur De Raaij is nogal wat gebeurd. Een aantal scribenten hebben de site verlaten, w.o. de hoofdredacteur. Zijn opvolger wist al het voor hen belastend materiaal via Google te doen verwijderen. Het betrof een z.g. “Trollenblog” waarop door Tibaert inzicht werd gegeven over fascistische praktijken. In een moeite door verdwenen ook alle overige spullen van Tibaert. Dat was buiten de waard gerekend. Welke, de AIVD? Daar laat ik me niet over uit.

Aanleiding om op deze voorgeschiedenis terug te komen is een screenshot dat ik van een van mijn trouwe medewerkers mocht ontvangen. Om geen verdenking op wie dan ook te laden, deze persoon is niet actief op de sociale media. 


 


Bij dit screenshot waren twee TL’s gevoegd, gedateerd 19 september 2016. Ze zijn significant voor het bedrog en de praktijken van de huidige hoofdredactie van genoemde site. Weet dus waaraan u begint als u overweegt op dat aanbod van hen in te gaan. 

De relevante tweets uit die TL’s middels screenshots:


 


Waanzin… Deze is weer genoteerd met dank aan mijn kameraad. Kunt u het bovenstaande niet plaatsen, blader dit weblog maar door, dan leert u de methoden kennen hoe dergelijke lieden aan hun informatie komen, gebaseerd op bedrog, smaad en laster. Verder hou ik weer mijn mond, zoals het een agent van de AIVD betaamt. 

Nou nee, want er stond nog iets moois in die TL’s:


 


André de Raaij dus, de man die me voor antisemiet en nog veel meer uitmaakt, beklaagt zich. Hoe omschrijf je een dergelijk personage? Een personage dat alles in het werk stelt iemand de mond te snoeren, iemand op alle mogelijke manieren verdacht maakt, liegt en bedriegt? Zijn moverende redenen ken ik nog steeds niet. Zijn methoden richting mij zijn van onmiskenbare fascistische aard. Voor mij de doorslaggevende reden zijn activiteiten jegens Tibaert te laten zien. Hij noemt dat stalken en schaart zich hiermee onder de getrouwen van een groot Leider.

Laf en achterbaks, zo heb ik de man leren kennen en zo gaat hij voortdurend te werk. Een inkijkje via Twitter: @vanovernaar: stalken – stalker. Ook via de INDEX.
 
Afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.