Het evangelie van Sjaakie

 

Een kort voorwoord een jaar later.In dit bericht geef ik het woord aan de alwijze Sjaakie, vriendin van Huib Riethof en vertrouwelinge van Eveline van Donkelaar, via een boodschap die ze richt aan haar gemeente op 11-11-2012. Om haar boodschap naar waarde te schatten dient u vooraf te weten dat het enige wat ik feitelijk gedaan had haar te blocken op Twitter. Ze voelde zich diep gekwetst en verzon ter plekke een verhaal over een duivels personage, Tibaert genaamd. M.a.w. ze zoog alles uit haar duim, zeer tot genoegen van Huib Riethof, die er ook vrolijk op los loog en Eveline van Donkelaar die hoognodig een rekening met Tibaert wilde vereffenen uit gekrenkte trots en rancune. Beiden trouwe gelovigen van haar boodschap. Zoals dat met elk geloof gaat, ze wisten het te gebruiken voor eigen doelen.

De lachende derde was het schorriemorrie onder PVV wimpel. Zij hadden op het juiste moment het vuurtje opgestookt. Inmiddels kunnen ze toezien hoe Huib en Eveline het zaakje Tibaert even fiksen. Die twee slaagden er zelfs in met hun vertrouwelingen mijn weblogs bij Google te doen opschorten. Wat een onverhoopt succes dankzij die linkse rakkers zullen ze denken.

Op het moment dat Wouters dit schreef had ze al honderden tweets met de meest bespottelijke verdachtmakingen en leugens over Tibaert rondgestuurd. Vele mensen persoonlijk benaderd (een tactiek die Eveline ook voortdurend toepast) en regelrecht geïntimideerd. Dit ging onverkort verder tot het moment dat mijn weblogs verdwenen, immers haar wandaden vielen niet meer te zien. Vandaar dat ik oude berichten op dit weblog heb gereproduceerd, niet voor mij persoonlijk. Nee, het is me te doen om fascistische methodes en retoriek aan de kaak te stellen. Het genoemde trio is er een uitstekend voorbeeld voor gebleken en met mij hoeft niemand medelijden te hebben.

Vergeten doe ik mijn echte kameraden niet. Zonder hen was ik al twee jaar geleden gestopt, na het schandalig betrekken van mijn zoon in vieze spelletjes en beschuldigingen. Voor mij is het dan ook onverteerbaar dat juist genoemd trio zonder gêne de smeerlapperij heeft overgenomen die toen der tijd gespuid werd. Ik twijfel tussen verachting en medelijden met deze drie en hun blinde volgers. Een feestje met m’n kameraden hoop ik komend jaar te vieren. Kunnen we nog eens lachen over al die dwaasheden, die hele en halve garen, fascisten en ander zooitje wisten te ventileren. Ja ja, geheim agent bij de AIVD was wel een van de allermooiste. Ook die verhalen over een Estlander. Hoe verzinnen ze het?


In the 1950s, competition among pharmaceutical firms boosted amphetamine consumption dramatically, after expiration of the Alles and Smith, Kline and French patent in 1949.
{Source. Journal of the American Medical Association 147 (1951): 19 (advertising section)}.
bron
 

Nu het evangelie volgens Sjaakie. Vele boodschappen en duizenden tweets zouden nog volgen.
ZONDAG 11 NOVEMBER 2012

Wie is Tibaert op twitter!
Na weken treiteren door @Tibaert ben ik het zat
Officiële aangifte 14 nov 2012  smaad laster stalking telefoon terreur misbruik naw gegevens en foto’s
Na de treiter campagne nu ook terreur via de email  10.000 berichten sure!Dus maar even een blog gemaakt over de stalker en die van vele anderen op twitter. Ondanks het verzoek op zijn voicemail daarmee te stoppen gaat meneer vrolijk verder met het verspreiden van leugens laster smaad en het misbruiken van mijn foto’s en nu ook die van mijn kinderen!Tibaert is een oude vent van rond de 70 deze Fons woont in Maastricht de ouwe verveeld zich waarschijnlijk en zit nachten op om te spioneren wat andere mensen over hem zeggen met wie ze praten met wie ze omgaan.Zijn haat lijst bevat nu ongeveer 250 mensen niet alleen maar PVV stemmers ook mensen met wie hij ruzie maakt en vervolgens vergelijkt met Nazi en Hitler ook dat is mij overkomen! Ik denk dat Tibaert eens in de spiegel moet gaan kijken of een twitter verbod moet krijgen het loopt de spuigaten uit!Vieze Fons stuurt vanaf zijn blog de meest ranzige seks foto’s de wereld in waar niemand op zit te wachten tot dusver prima block op twitter dus die accounts echter daar blijft het niet bij.De man doet er alles aan om mensen in een kwaad daglicht te stellen zijn tactiek is irriteren en uitlokken hij houd haat lijstjes bij hij kopieert en plakt zich er eind op los op zijn blog om deze van teksten te voorzien.
Wel wat eenzijdig want je ziet nooit waarom mensen zo boos reageren op zijn berichten.
Als je het niet met hem eens bent of je praat met iemand op twitter waar hij ruzie mee heeft zoals ik dan zul je het bezuren en kom je ook op zijn haatlijst te staan die hij vervolgens maar wat graag deelt met iedereen op zijn twitter.zodat je vervolgens offline gedrukt kan worden door deze kleuter zijn gevolg en nep accounts.De oude gestoorde man heeft het ook zover gekregen dat mijn blog op opera weg is waar ik allerlei dingen bij hield wat ik wilde bewaren voornamelijk inzake mijn vak gebied derivaten!
http://my.opera.com/JacquelineXXX/blog/ Om de haverklap word je door de fake accounts bestookt en betrokken in ruzies een strijd die hij zelf veroorzaakt. De man is totaal doorgeschoten en zit vol haat hij bedreigd mensen gebruikt hun privé gegevens en valt ze lastig op hun telefoon of belt ze en legt dan neer.. Dat doet hij niet zelf natuurlijk hij is de aanstichter de aanstuurden van de Tibaert hulp troepen! Wie dat zijn lees even verder onderin!Afgelopen week ook 2 fake accounts ontdekt gemaakt door dat heerschap Tibaert waarvan ze allemaal rotzooi verspreiden namens mij en mijn vriend bah wat misselijke vent ben je. Zelfs adres en telefoon nummer van mijn vriend verspreiden (heeft een eigen bedrijf) het is te gek voor woorden.Kortom niet de aardige man zoals hij zich voordoet Calimero Tibaert op de social media zoals twitter die hij gebruikt is geen sprake het is een regelrechte spammer en stalker.Inmiddels heb ik zeker een hele legbatterij ala 67 nep accounts eieren op twitter moeten rapporteren voor spam en blocken buiten zijn gewone accounts waar hij leugens en onzin verspreid over vele mensen en te pas en te onpas mijn foto’s misbruikt.zoals de laatste blog van hem een foto op de motor die ik op mijn twitter heb geplaatst. Ook de foto;s van mij op Facebook en Hyves en die van mijn kinderen worden misbruikt in zijn blog!@tibaert is een zelf benoemd PVV jager heeft een hekel aan de SP en de occupy beweging en recent heeft meneer ook al ruzie gehad met mensen vanuit Krapuul die zijn leugens aardig zat zijn.Meneer is een fervent voorstander van het beschermen van mensen die van pedocriminele zaken beschuldigd worden zoals Demmink!Ondertussen neemt het psychopathische proporties aan het continue bellen en neerleggen het stalken of doorverbinden dus weet wel wie deze man in het echt is een heel naar vies mannetje!Dus Tibaert blijf met je vieze rot poten van mijn foto’s af etterbak!

@tibaert @krapuul_blog @gribaert @tibaert_extra @filou_extra

Zeg Tibaert weet je vrouw Gonny Scaf op twitter @aldegon wel wat je laat in de nacht uitspookt?

Zijn stalker vriendjes die nep accounts voor hem aanmaken

@camelzzz en @yeremYnl @KesTeab

Om maar even een paar voorbeelden te geven

Nog een paar blogs van andere twitteraars over Tibaert vind je hier ;

Haatzaaien onder het mom van ‘goed doen’
 
 
 
 
 
 


De zaak Tibaert -> haatzaaien onder het mom van goed doen
http://haatzaaiers.blogspot.nl/2012/08/de-zaak-tibaert.html

Alphons Scaf aka Tibaert op twitter
http://www.megasupernieuws.nl/2012/10/29/alphonse-scaf-aka-tibaert-een-nazi-in-spe-op-twitter/ 

Tibaert -Extremisten en hun gevolg 
http://roependeindewoestijn.wordpress.com/2012/09/06/extremisten-en-hun-gevolg/

Doodseskaders van Tibaert
http://roependeindewoestijn.wordpress.com/2012/09/08/doodseskaders/ 

Stalk fake acc eieren uit de legbatterij van @Tibaert

En wat mensen die Tibaert heel zielig vinden

@OBAblogs
@Quazar22

@wijnazijn

@sdroogdalen

@PVVfacts
 
@InaDijstelberge
 
@AfkeAnne
 
@berlijnforum

@commuungenis
 
@AnasCortezReina

@jacquessmits

@petrakramer 

@warnerH (bedankt)

De fake accounts ->Meeste zullen al opgeschort zijn vanwege het lastig vallen van diverse mensen
Nieuwe accounts staan onderin

@BobbyBrownies19
@Rachid371

@BBIT5

@Ismael70430858

@Opp3W
@MichaelBuzak

@Ylian8

@MegaSuperNieuwz

@Speurneus1

@Jaqueli37954661″

@Redbear12852205

@TheCleaners45

@asdsdsdsa

@fsdfdsfsd12

@Woef4

@PixelPaul1

@dropkd

@fsdfsdsfd2

@MegaT84825666

@dsffsdfsdfds1

@KarmaGetsU1

@HermanFalkenst1

@Gelul1

@DingDon83213545

@kegioh 

@Inbreker1

@kutje13 

@Hahahah32548276

@dfdsfdfds1

@HoiHerman 
@Doorgeflipt1 

@g250fb0371 

@b81lq08y 

@GGZOss 

@OpRuimer 

@jwouters1 

@FalkensteinPedo 

@MWWW8 

@Pedo_Richard 

@Flippen4 

@JustS4all 

@MooieOgen1 

@PasOp1 

@HotMailxz 

@Busted13445211 

@AluAlu8 

@Seresta3 

@DoorJeOgen 

@Waarheid7 

@Kolop14 

@Seresta3 

@Schizo4 

@Psychiater1 

@Faoq1 

@VRT21 

@Welkom73734280 

@Klop18471084 

@247IFUAD 

@IFU247 

@Hokla2 

@Bassie31118151 

@247IFUAD 

@BlockAndReport2
 
@NoLifeLosers
 
@Wuhahahaha1
 
@TokkieJ

 

 
 


Even googlen levert dit resultaat op.

@Tibaert is volop bezig

Als moslim hater en pvv hater op Twitter en plaatst iedereen die ook maar iets over PVV plaatst op deze blog.
Vervolgens laat hij hun accounts op Twitter zonder reden blokkeren.
Het wordt de hoogste tijd dat Google blog geen platform meer geeft aan dit soort personen.
Graag suspenderen en offline zetten met spoed

http://productforums.google.com/forum/#!topic/blogger-nl/Qi0hpYVZ5FQ

Aan mij heeft @Tibaert 8 smaad en laster blogs besteed
http://tibaert.blogspot.nl/#uds-search-results

De memoires van een terror opa op twitter

Alphonse Scaf reactie 164 in NRC Het liefst had ik hem een flinke rechtse verkocht en voor het leven kreupel getrapt. http://weblogs.nrc.nl/discussie/2008/12/01/is-het-goed-dat-weblogs-als-geenstijl-maar-vanalles-onthullen-en-hetzes-voeren-tegen-publieke-personen

Op 15 sept schrijft Petra

@petrakramer Tibaert en ondergetekende zijn al een ei aan het uitbroeden en dat komt binnen 10 dagen uit.Hopen dat je (ook) mee gaat doen
@Tibaert weet wel wat hij in huis haalt!
AFA Petra? http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Anti-Fascistische_Aktie

Hoeveel fake eieren uit de legbatterij het zijn geworden kunt U hierboven lezen in de lijst!

Wie is Petra Kramer dat leest U hier
http://www.dedoctors.nl/weblog/2011/01/sp-er-petra-kramer-vs-wilders/

Diverse oproepen van @tibaert mensen offline te halen en maar ontkennen natuurlijk
https://twitter.com/GerardvanE/status/261592103539326976/photo/1

Geen opmerkingen: 

 Veel materiaal waarnaar Wouters verwijst is verdwenen maar gearchiveerd op dit weblog. Zoek maar onder “Een roepende in de woestijn”. “Megasupernieuws” en “Haatzaaiers”. Cruciaal zijn en blijven de activiteiten van Riethof vanaf het begin van haar gedrag jegens mij: “Is die man gek?”.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.