De bronnen van de nieuwe journalistiek

Anton Bruehl: Mother and Child, Mexico (1933)
Elke dag weer leer je bij op Twitter. Je hoeft er niet voor in actie te komen, het rolt gewoon aan je voorbij. Reeksen tweets met informatie waar je anders nooit gehoord van zou hebben. Informatie over je persoon is de meest boeiende. Een narcist* zou er zelfs onder kunnen bezwijken. Gelukkig heeft Tibaert daar geen last van.

Een groot journalist, kenner van het racisme als geen ander, stuurt vandaag de volgende boodschap rond en verklapt daarbij zijn bron. “Het activisme vertaalt zich nu in DDoS aanvallen” valt te vernemen. De plegers volgens die bron DDOS vrienden van Tibaert.


Een strijdster voor de blanke zaak reageert prompt:Zo, dat weet Tibaert ook weer. De bron van deze journalist was al van voor middernacht onophoudelijk via drie accounts in de weer om de wereld dit belangrijke nieuws door te geven. Haar inzet om mensen te beschermen tegen wat dan ook is ongekend. Tibaert voelde het als zijn morele plicht onverwijld een aantal mensen, die Jacqueline Wouters als zeer betrouwbaar ervaren als het Tibaert betreft, van dit grote nieuws in kennis te stellen. Helaas ze hulden zich in stilzwijgen, Huib Riethof, Ina Dijstelberge, Eveline van Donkelaar en Arnold van der Kluft. Dat bevreemd me. Gelukkig kunnen we nog op Joost Niemöller bouwen, ook iemand met een linkse achtergrond, net als genoemd viertal.

Hou het even bij deze mededeling. Moet nodig nog wat stukjes van een zogenoemde haatoma van commentaar voorzien, anders blijft dat weer liggen. Veel liever ga ik om met fijne en betrouwbare mensen, ook op Twitter. De stompzinnigen kun je gelukkig in het gewone leven uit de weg gaan, op Twitter liggen de kaarten anders. De gevolgen blijf ik laten zien, wie weet helpt het op den duur. Ook die zogenaamd linkse figuren kunnen daar niets aan veranderen, ook niet door het laten weghalen van mijn informatie. Ze maken het me zelfs makkelijk nu hun kleingeestigheid, hun bekrompenheid en vooral hun leugens en smaad in volle omvang te tonen.

Ondertussen is een trotse haan al halverwege. De andere oever is binnen bereik.

photo


Over de nieuwe journalistiek wil ik het voorlopig niet meer hebben. Haar bronnen blijf ik zo goed en zo kwaad als het kan wel bijhouden. Het materiaal plaats ik op aparte pagina’s. Hier de pagina behorende bij bovenstaand bericht.

Inmiddels met de update van dat bericht waarvan ik geen weet had. Gelukkig werd ik erop geattendeerd en heb de politie meteen op de hoogte gesteld. Dit gaat alle perken te buiten en het is niet de eerste keer, dat dit gebeurt.

Een kleine verrassing wil ik u niet onthouden. Terugblikkend begon het feest voor Tibaert op Twitter niet met Jeannie of Dirk Hartman maar met deze man, ook groot journalist, evenals Niemöller. De laatste houdt het op Derrida, de eerste leest dagelijks Nietzsche. Ook op deze zondag kreeg ik deze link toegestuurd. Wellicht kom ik er nog op terug.* Een groot kenner van narcisme, Eveline van Donkelaar, kan u desgewenst meer informatie verschaffen. Een citaat van haar hand:

“Er wordt veel gesproken over narcisme, niet zo vreemd want door alle communicatiemogelijkheden  hoor je het steeds vaker. Ik gebruik het af en toe als ik bepaalde politici wil aanduiden. Maar ook in mijn werk in de psychiatrie kwam ik regelmatig echte ‘narcisten’ tegen. Eigenlijk is de juiste uitdrukking ‘patiënten die lijden aan NPS’.”


** Op 7 december had ik Eveline van Donkelaar al via Twitter geïnformeerd over dit voor haar ongetwijfeld belangrijke nieuws, hacken dus:


Doe er je voordeel mee @gavimensch De infobron van @huibree zegt: RT @DutchWhiteQueen = @jacquelinewxxx: @gijs19054075 @Rommedoe1 de workshop van Tibaert DDOSXsites http://t.co/ZfpyptLXqN

 

 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.