Onderzoek heeft uitgewezen…

Vrouwenmacht


Toegevoegd op 16 juni 2019 en terug gedateerdEen daadkrachtige feministe heeft heden ten dage wel wat anders aan het hoofd dan gelazer over fascistische praktijken. Die hoor je te negeren en weg te poetsen alsof ze nooit bestaan hebben. Vrouwlief heeft de toekomst en dient het roer over te nemen. Het is goed om in dit verband even de Iron Lady in herinnering te roepen, zij gaf de marsroute aan voor vrouwen die begaan zijn met de economie en de financiële wereld, ze horen arbeiders hun verdiende loon te geven en het spreekt ze zijn van nature begaan met het milieu en niet onbelangrijk, zelfs essentieel, ook daar valt heel veel geld mee te verdienen. Denk maar eens aan elektrische autootjes of simpelweg aan schoon water en zuivere lucht. Werkelijk, met vrouwen aan de macht ontstaat een paradijs op aarde. Wel nog even het militaire apparaat hervormen, misschien is een vrouwenleger een optie, meteen een garant voor het decimeren van de overbevolking?

Onder de kop “Vrouwen in de top: slecht voor winstbejag, goed voor arbeiders en milieu” krijgen we te horen: “Gelijkheid tussen man en vrouw is na meer dan 140 jaar feminisme nog steeds niet gerealiseerd. In ons land is er zelfs sprake van achteruitgang.” In onze tijd hoort alles gereduceerd te worden tot cijfertjes, kwantiteit is het hoofdprincipe en dat weet spreekster als geen ander. Waartoe dienen anders enquetes en onderzoeken? Zo kan de realiteit in tabellen en grafieken vervat worden en weten de heersers in politiek en economie hoe te handelen om het volk, man en vrouw, een bepaalde richting uit te sturen. Cijfers liegen immers niet. Er schijnt een zeer speciale leeskunst voor nodig te zijn dit te begrijpen.


Het blijft moeilijk om te communiceren met mensen die al hun oordeel klaar hebben. Vraag hen vooral niet waarop ze dat baseren, dan staan ze met hun mond vol tanden. Wat zei ik? “Vrouwen goed voor het milieu op kapitalistische grondslag…? Een lachertje… #quota #feminisme.” Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg, dacht ik zo. De reactie: “Ah ik ben vandaag weer aan de beurt. In het kader van niet lezen, wel toeteren.” Klare taal, deze begrijpt zelfs een kind van zes. Voor spreekster is daarmee de kous af. Tja, rapporten citeren en er een paar nietszeggende zinnetjes aan toevoegen is het betere werk, in haar ogen. Vandaar dat haar kennisniveau zo makkelijk in te schatten is. Haar conclusie, door vrouwen in de top verandert er wel degelijk iets, de menselijke maat komt terug, zegt ze. En die is meetbaar voeg ik er fijntjes aan toe.

Met welke smoes wist Dijstelberge mijn weblogs bij Google weg te krijgen? Hier heb je nog wat om te analyseren, dat was een drietal weken geleden. Ze stelde vervolgens een zeer sociale daad in de ogen van fascistisch gajes en ze had succes en reuzenpret. Echt een daad op menselijke maat. Pure winst voor een socialere samenleving, waar men elkaar tot dienst is en niet afmaakt.


24 Oct
huib riethof @huibree
@Onedinline2010 Heb je de firma Google al geprobeerd? Want de echte viezigheid staat in zijn http://t.co/bDNSddrAw3 blogs.

 


Vast staat, in leugens en bedrog raak je verstrikt. De ervaring leert echter dat bedrog loont en eerlijkheid en openheid afgestraft wordt. Daarvoor hoef je niet Machiavelli of Montesquieu bestudeerd te hebben. We hoeven maar te verwijzen naar het ontstaan van koloniale mogendheden of hoe in de afgelopen en deze eeuw oorlogen zijn uitgebroken. Hoe winstbejag verkocht wordt onder het mom van vooruitgang en hoe zo ongeveer iedereen met een baan verwikkeld raakt in een ratrace die in de zogenaamde vrije tijd weer uitgeleefd wordt dankzij het autootje, waarvan gesteld wordt dat het noodzakelijk is om te leven. Het bedrog verkondigt onder het mom van vrijheid wordt aldus gerepliceerd en wordt tot feit.

Daags na het opschorten van mijn blogs door Google, kwam de wrakende hand van God.


14 Nov
jvdheuvel67 @jvdheuvel67
Ondertussen vecht onze superprovider als n leeuw tegen die DDOS attack vd fascisten. Gewoon even volhouden straks zijn we gewoon weer terug.
 Retweeted by huib riethof

 


Wie verbaast het nog dat ook in dit geval Tibaert als dader ontmaskerd werd? Als toeschouwer van al dit fraais blijft het een comfortabele positie als je niemand wilt schaden en in z’n waarde wilt laten. Het enige dat uiteindelijk ontzag inboezemt bij raddraaiers is onverstoorbaar verder gaan waardoor intimidatie als een botte bijl gaat werken.

Als illustratie nog een kleine selectie van wat een schertsfiguur, werkelijk iemand die verloren is voor een beschaving waarin rechtvaardigheid een centrale positie inneemt, wist te melden in de veronderstelling dat alles wat tegen hem getuigde verdwenen was. De potsierlijke wraak van onbenullen, die slechts weten te schaden, privé, in het openbaar, in de politiek.

De zaken zijn afgerond. Zoiets als “auf der Flucht erschossen” of als de wens is de vader van de gedachte? Slechts de dader die zich als een overwinnaar ziet komt tot een dergelijke slotsom.

De feestdagen zijn weer voorbij maar tot inkeer komen verstokte leugenaars, bedriegers en bedreigers niet. Wat te denken van een uitspraak als “Dat Meindert Fennema niet in zijn eerste leugen is gestikt is bijzonder spijtig.”? De ene leugen is de ander niet, dat is welbekend. Leugens die anderen met opzet schade berokkenen, kunnen we die rekenen tot strafbare feiten en als zodanig behandelen? Geven ze iemand het recht andermans leven te misgunnen? Uitgerekend een bedrieger van het kwalijke soort geeft ondersteuning aan die opvatting. Om zichzelf een schijn van oprechtheid te verlenen?


2 Jan
huib riethof @huibree
Ik reken op u! => “@ajboekestijn: Ik ga in 2014 populisten van allerlei snit eens flink aanpakken”

4 Jan
Jaap Zelf @Sloopkogel
Dat Meindert Fennema niet in zijn eerste leugen is gestikt is bijzonder spijtig.
 Retweeted by huib riethof

huib riethof @huibree
“@InaDijstelberge: De haan al geplukt, gelukkig. Vervelend werkje. Dus nu is het simpel met hakmes vleugels, poten en kop eraf. #kippensoep

huib riethof @huibree
“@InaDijstelberge: Zo nu de rest van de haan uitbenen en dan alles in een 10 liter pan” – Marineren in Calvados niet meer nodig!

 

 


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.