Een fascistische stalker

Tin Can Forest
Zet de waanzin eens achter elkaar die deze vrouw op internet ten beste heeft gegeven over Israël, Palestina, zionisme, antisemitisme. U merkt dan als vanzelf dat het haar geen donder uitmaakt wat  daar in het Midden Oosten gaande is en dat ze liegt, afschuwelijk liegt. Over de WO II, over de dreigingen vanuit Gaza. Is dat wat ze verstaat onder “joodse humor”? Het is alles bij elkaar genomen te zot voor woorden en een typisch fascistisch brouwsel.

Haar stuitende uitspraken (haar bewoording) zijn te talrijk om ze op te sommen.
Twee vrienden op Twitter en wat er een fascist weet van te brouwen. Een volledig uit zijn context gehaald geheel. Ik daag van Donkelaar uit met mij een discussie te voeren over het jodendom, de Shoah, fascisme en zionisme. 

Fascisme heeft geen nationaliteit zegt ze, deze “geboren antifascist”…. en twee keer geeft ze blijk van haar fascistische denkwijze. Met roepen dat fascisme gevaarlijk is, doet ze precies wat Wilders ook voortdurend doet, “islam = fascisme” en je hoeft nergens meer over de praten.

“De inhoud van deze converstatie kan schadelijk zijn voor uw gezondheid.” En daar is ie weer. Metaforen die verwijzen naar biologische toestanden voor economische, politieke, sociale zaken geven weer dat men zelf “gezond” is en weet hoe het lichaam dient te functioneren. Ein gesundes Volkskörper in de bewoordingen van de nazi’s.

Waar was Van Donkelaar om dezelfde tijd vorig jaar? Daar ligt de reden van mijn vriendschap met een dame die juist toen door haar geblokt werd op Twitter. en ze gaat verder. Ze levert een “reconstructie” af van een gesprek van mij met Els een fascist waardig. Ter verificatie nog een hyperlink naar het volledige lijntje van @elsingh1st waaruit Van Donkelaar voor eigen gebruik put:

De TL van @elsingh1st op 1 mei 


U merkt het, Van Donkelaar volgt alles van me op internet, spit in mijn verleden en maakt er lasterpraat van, dag in, dag uit. Zo ook hier. Nadat ze heel moedig een oproep had gedaan om me endgültig van internet verwijderd te krijgen, ging ze achter een slotje. Vanwege het stierenvechten? Uiteraard is hier ook opzet bij, provoceren, tergen. Waar is die vrouw mee bezig? Wie kan haar helpen, wil ze wel geholpen worden door iemand die haar begrijpt, haar doorziet?

Enkele reacties vanaf het moment dat ze zich wederom aan alle verantwoordelijkheid onttrok ter illustratie met in haar kielzog Christina: fascisme als beroep.


Samenvattend: de grenzeloze brutaliteit van een schoft, een fascist…


Merkwaardig, ik zet er een nu gemaakt screenshot bij om de datum te laten zien en er blijkt een tijdsverschil van 3 uur…En de moed van een dame…Update januari 2017 / 24 mei 2017

Een ps mei 2019: Het tijdsverschil is verklaarbaar vanwege de tijdszones. Aangezien Van Donkelaar me geblokt heeft moet ik via een omweg bij haar tweets komen, via een andere browser zonder een Twitter account. Bij het verifiëren blijkt dat ze deze tweet inmiddels heeft weggehaald.


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.