De niet aflatende stroom van laster en smaad

InterieurTer inleiding

Leuk dat ik Jacques Smits ontmoet heb op de rechtszaak tegen Herman Falkenstein. We hebben nu een voorstelling van elkaar. De grote held ontbrak, pleinvrees heeft de man, zei z’n advocaat. Jacques en ik kunnen dus weer rustig over straat, zonder dat we alert moeten zijn op een waanzinnige achter het stuur.  Sjaakie wist van meet af aan te melden dat ik een valse aangifte tegen Herman had gedaan. Hij is n.l. een van haar betrouwbare bronnen. Als Herman iets zei dan was het ook zo. Hieruit mag je concluderen dat leugenaars, om niet te zeggen pathologische leugenaars, elkaar wederzijds vertrouwen. Dat verklaart meteen ook de genegenheid die er was tussen een haatoma en Sjaakie toen het Tibaert betrof. 

Opvallend is dat mensen als Riethof en De Raaij, die beweren een behoorlijke opleiding te hebben genoten, en een groot zwak aan de dag legden voor Sjaakie, ze haar haar gang lieten gaan. Het kan ook zo zijn dat ze alles geloofden wat Sjaakie met veel nijver had weten uit te pluizen. Ze kenden haar immers van de vermaarde site Krapuul. Wat ik me onderhand wel afvraag is in hoeverre dit tweetal medeplichtig is aan de activiteiten van Sjaakie? Lijkt me iets moois om door juristen te laten uitvlooien. Mocht dat zo zijn, dan heeft dat enorme repercussies op de activiteiten van schoelje op de sociale media.

februari 2017Een dwaas op Twitter. Wanneer legt justitie Jacqueline Wouters eindelijk het zwijgen op? Als illustratie nog maar eens een kopie van haar weblog ditmaal handelend over Smits en gedateerd 7 januari 2013. 

Het laatste plaatje uit haar stroom aan laster en smaad:Hierin zijn twee getrouwen van haar aan het woord, Dirk Hartman onder De Dorpsgek Rommedoe (de steun en toeverlaat van Eveline van Donkelaar) en Jeky. Beiden welbekend als stalkers van Tibaert.Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.