Tot de laatste snik strijden voor rechtvaardigheid

Shirra Moore: Rajasthan India
Voor mij is het elke dag weer vallen en opstaan. Nooit zou ik durven zeggen dat ik dapper ben, daarvoor zie ik maar al te goed gevaren. Intuïtie behoed me vaak tegen misstappen en steeds weer, als ik ze negeer ben ik de kop van jut. Beetje dom? Wat me rest is steeds mijn mond open te doen zonder vrees. Juist dat schijnt niet te mogen van mensen met een fascistische grondhouding. 

Laat u zich vooral geen zand in de ogen strooien, mensen die anderen willen vernietigen met woord en daad zitten overal en tussen ons. 

Mensen die zichzelf bewieroken zijn ronduit gevaarlijk. Dat wist u al? Nou, wat vindt u dan van iemand die van zichzelf zegt dat ze tot de laatste snik zal strijden voor rechtvaardigheid? Afgezien van het feit dat je toch niet kunt weten hoe het er morgen met je voorstaat, ook niet hoe de wereld zich zal ontwikkelen en wat er aan goeds en catastrofes kan plaatsvinden, is de kernvraag, wat versta je onder rechtvaardigheid?

De titel voor dit stukje heb ik ontleend aan de omschrijving die de auteur, een vrouw, ten beste gaf met een paar krabbeltjes onder de titel: Fleur gaat pvv kindje werpen van september vorig jaar. Over het vrouwelijke wezen zei ze elders, min of meer de oorspronkelijke tekst plagiërend: 


De vrouw is de bron van nieuw leven. De vrouw is in heel haar
wezen gericht op dit nieuwe leven. In het nieuwe leven leeft zij voort. In haar maandelijkse cyclus ervaart zij de kringloop van het bestaan. Een aaneenschakeling van sterven en opnieuw beginnen. De vrouw is volmaakt, haar volmaaktheid ligt in haar schoot. 
De man mist dit inzicht, voor hem bestaat er alleen begin en eind. Het sterven is voor hem definitief.”

 


Wat een onrecht, man en vrouw beiden mens en toch is er maar een van de twee volmaakt. Er zijn restricties verbonden aan die volmaaktheid. Een verkeerde politieke instelling is er zo eentje. Voor anderen is hun geloof een belemmering, voor weer anderen de huidskleur. Ook voor deze vrouw strijdend voor rechtvaardigheid. Ze vraagt zich dan ook af:


“Zou de kinderbescherming haar oog al op deze zaak hebben laten vallen?”

 


De commentaren op haar schrijfsel liegen er niet om:


Misschien word je nu je moeder wordt een lief mens in plaats van een haatzaaiend monster.

Dat kindje meteen maar weghalen en op laten groeien in een liefdevol pleeggezin voordat het compleet verpest is door die nazi-feeks.

Geinsemineerd met G.G. als “lebensborn ” projectje ??

Fleur Agema, de Marta Goebels van de PVV! Martin Bosma,de Jozef Goebels van de PVV! Geert Wilders, de Adolf Hitler van de PVV! Van Geffen, de pleitbezorger van deze verzameling vullis!

Marta Goebels ? Volgens mij heeft die nooit bestaan. Het was Magda, en ik lees niks over hoe zij zich ooit met politiek bemoeid heeft. Ik denk dat ze geen enkel principe had, want ze had een Joodse achtergrond. Kennelijk was ze wel erg bang van de Russen.

De vergelijking van Magda Goebbels met Fleur Agema is onzinnig en idioot. Punt.

Oh? En waarom? Feurtje aanbid Geertje. Exact zoals Magda Adolf aanbad! De doctrine van de nazi’s is nagenoeg exact de doctrine van de PVV! De PVV waar Fleurtje zo’n groot liefhebber en aanhangster van is. De PVV is een verzameling drek en vullis, wie daarvan deel wenst uit te maken en de doctrine van deze smeerpijpenclub aanhangt verdient niet beter! De politici welke zo graag met deze verzameling gemankeerden samenwerken schaar ik onder dezelfde noemer waar ik de PVV voor verslijt! Bedenk dat er in ons land meer nazi’s rond schuimen dan extremistische Islamieten!

 De oogst is bijzonder die schrijfster met een paar inhoudelijk nietszeggende regeltjes weet te bewerkstelligen. Haat, het verspreiden van haat en haatgevoelens is dan ook nooit ver weg bij personen als deze auteur.
“Je kan je natuurlijk wel afvragen of het voor het kind wel een gezonde gezinssituatie is. Wetende dat de haat met de paplepel zal worden ingegoten. Met grote kans dat haar eerste woordjes: “Minder, minder, minder” zijn.”

 


En verder gaat ze. Aan zelfrechtvaardiging ontbreekt het deze lieden nooit. Tot hun laatste snik gaan ze door, daarvoor hoeft u geen voorspellende gaven te hebben weet ik uit ervaring. Auteursrecht…

Haar taal onderscheidt zich in werkelijk niets met die van Agema. Ouwe gek met een oorlogstrauma roept ze richting Tibaert als een ware Bataafse. Neem dus het bovenstaande als roddel en achterklap, als stalken op, als u geloof hecht aan die dame. 

De bron van al dat in de ware betekenis van het woord fascistisch gebral? Krapuul, september 2014. Auteur: Ina Dijstelberge.


ps: 

Draagt Fleur nog steeds glitterschoentjes? 
En nog wat. Zou Ina ook kinderen geworpen hebben? Zo ja, hoe zijn die dan terechtgekomen? Wie weet hebben ze veel sympathie voor Wilders en zien ze in Agema de droomvrouw. Wie zal het zeggen?Uitgelichte foto: Shirra Moore – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.