Het is zo…

Le Corbusier: Deux femmes fantasques, 1937
Gelogen, leugenaar, het is een leugen. Die kreten worden aan de lopende band geslaakt op internet. Op Twitter is het zelfs gangbare praktijk. De volgelingen geloven het voetstoots. Stel nooit de vraag, klopt het wel en zeg nooit je bedriegt opzettelijk de zaak, je lastert, je verspreidt smaad, hoon wordt je deel. Als je hardnekkig vasthoudt ben je een stalker, de geliefde dooddoener om iemand in een kwaad daglicht te stellen.


Zie een Roomse mevrouw op Twitter:Schermafdruk 2018-03-24 01.34.01Afgezien van simpele definities van wat onder criminaliteit wordt verstaan wordt iets geroepen waar de dame in kwestie zeer waarschijnlijk geen enkele informatie over bezit. Toch doet ze een dergelijke uitspraak en meteen worden haar kreten, meer zijn het niet, door drie mensen geretweet. Zo worden dus feiten geschapen.

Ze heeft de smaak te pakken en gaat vrolijk verder op de ingeslagen weg:


HelenaJacobs Mar 11

Rat Rob de Wijk hoort bij de Vara en de Nos, enz…. Wat doet hij bij #wnl?
Sander Dekker heeft het mbt debacle Opstelten/Teeven over “waan van de dag”. Opgeblazen gedoe dus? #wnl
Sander Dekker is typisch zo’n VVD-jongere die nog nooit een echte baan heeft gehad. #wnl
Dat hele nep-rechtse omroepje #WNL mag trouwens wel verdwijnen. Onderscheidt zich in niets van de linkse troep die we al hebben bij de #NPO
Een “vrome” leraar die 5 x per dag bidt op school? Hoe kan dat? Loopt hij weg uit de klas? Zijn er gebedsruimtes op openbare scholen? #pauw
@Pjotrovski Bespottelijk dat op OPENBARE scholen moslims dit MOGEN!
@Pjotrovski Katholieke school = geen openbare school! Op meeste katholieke scholen wordt btw niet gebeden. Op protestante scholen meer.
@Pjotrovski Dit gaat over WERKTIJD op een OPENBARE SCHOOL. Ben je nou echt zo dom?

 


Zeer vermakelijk wat op een dag bij zo’n vrouw de revue passeert. Dit zijn slechts enkele tweets en we worden geïnformeerd over de politie en criminaliteit, de omroep, de politieke kaste, het onderwijs en godsdienst op school. Nergens enig benul van, zo te lezen, maar wel de grootste mond. 

Een andere vrouw doet op geen enkele manier voor haar onder. Bij haar zijn de politieke kaste, gezondheidszorg, opvoeding en onderwijs geliefde onderwerpen, met dezelfde resultaten. Veel geschreeuw en weinig wol. Voor de grap toon ik er een paar. De eerste is beslist de leukste van al, eentje m.b.t. de feminisering van ons onderwijs:Haar avond vervolgt ze op gelijke voet als haar zuster:


GaviMensch Mar 11

Hoe Opstelten mijn leven veranderde joop.nl/opinies/detail…
Onbegrijpelijk dat VVD ers nooooit begrijpen hoe corrupt corrupt is..zo’n Sander Dekker is toch wel sneu
@chrisinactie precies… Misdaad is geen crime voor die gasten
@Irrwegen this country is getting closer to a total failure…
@Rob_hero de coordinerende VP moet alleen daar heen waar ze geroepen wordt. Van goed lopende zorg moet ze afblijven
Kinderuurtje op npo1? Clowns en paljassen:-)
Het peroxideding…. Ben nou eens eerlijk :-):-):-):-):-):-)
Allemaal grappige jongetjes met een boel jokkebrokkerijtjes op #npo1
@Rob_hero van rijn.heeft geen sjoege van zorg…. Is een beroepsambtenaar…geklooned
Alleen maar jongetjes in debat? Wat een farce #npo1
Ik ga.naar bed…erger me kapot aan dit zinloze gedoe
@cescolevens ik zei al…ik ga naar bed ik word zo misselijk van deze brallers
Zapperdepep, uit die tv, kan niet meer tegen dat gezever van Rutte. Goodnight en bless en meer van dat soort zaken.

 


Waarom worden we deelgenoot gemaakt van de innerlijke roerselen van bange, onwetende figuren? Hun enige kunstje bestaat erin alles af te kraken en er niets, maar dan ook helemaal niets voor in de plaats te stellen. Het is nog erger, de laatst geciteerde liep al jaren geleden rond met de gedachte om ooit minister te worden. Nederland kan dus nog altijd politiek dieper zinken.

Het liefst ook zouden deze meisjes het recht in eigen hand nemen. En waarom kijken ze TV? Om hun ongenoegen zonder een enkel argument op internet te spuien? Nooit zul je hen iets van instemming horen, laat staan dat ze zich informeren en de opgedane kennis verder verspreiden, Ze hebben het veel te druk met hun eigen bespottelijke egotripperij.

Blijft de vraag, mag je maar alles uitbraken wat in je opkomt? Het lijkt van wel en het wordt zelfs sterk gestimuleerd. Om me tot enkele vrouwen te beperken die zeer geadoreerd worden:


Ze worden bewonderd door jongetjes als deze:Liegen kunnen de jongetjes ook als de beste. Wat dacht u van het meest stiekeme jongetje van de klas? Altijd goede punten voor gedrag, vlijt, taal en godsdienst?Echt iemand die facts weet te creëren, zijn grootste begaafdheid vermoedelijk. Jammer voor hem, ze houden geen stand, je prikt ze als bij een luchtballon onmiddellijk door. Wel een groot vrouwenminnaar met een grote kennis van functioneel vrouwelijk bloot. Het zij zo…


Chris Piascik
Gezeur over auteursrecht kan ik niet meer horen…Uitgelichte afbeelding: Le Corbusier – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.