Oud nieuws…

Vrij Nederland
Vandaag werd een oud bericht over Wilders en zijn relatie met Israël verspreid op internet.schermafdruk-2016-09-24-19-37-42Al jaren circuleert dit bericht. Of er iets meegedaan is valt niet te achterhalen. Googlen leverde slechts de verwijzing op naar een aantal fora, waaronder die van het neonazistische Stormfront. In dat forum zijn een aantal links opgenomen, waaruit niemand ook al veel wijzer wordt.

schermafdruk-2016-09-24-19-50-00


Re: Wilders heeft Israelisch paspoort en werkt voor Israëlische inlichtingendienst

Kwam dit tegen op het net, en vond dat ik dit niet aan het publiek hier mocht onthouden.
Dit artikel is van Vrij Nederland geschreven door Emile Fallaux op 15 mei 2007.
Is Geert Wilders een spion? – Vrij Nederland
Meer interessante artikelen van Vrij Nederland mbt Wilders.
Dollars – en euro’s – voor Wilders – Vrij Nederland
De Israël-connectie van Geert Wilders – Vrij Nederland (Heel interessant imo)
Zien mensen het patroon nu nog niet?
Dan hebben de heertjes van zion weer een knap staaltje van nationale hersenspoeling geleverd.

Speech Geert Wilders, Tel Aviv, 5 December 2010

Speech Geert Wilders, Tel Aviv, 5 December 2010
https://www.stormfront.org/forum/t762250/

 Die speech krijgen we niet te horen (had die te maken met het blok van Wilders voor de vrijheid, dat hij wenste op te richten?) en het artikel van Emile Fallaux levert eveneens een foutmelding op. Het is er nog wel en het stamt uit 2007:


Is Geert Wilders een spion?

Emile Fallaux

Voorpagina De Telegraaf: ‘AIVD had Wilders in vizier’. Wilders zou worden geschaduwd bij zijn bezoeken aan de Israëlische ambassade. Wilders reageerde verontwaardigd. Een dag later ontkende de AIVD de PVV-leider in de gaten te houden. Voor Vrij Nederland kwam het bericht in De Telegraaf niet als een verrassing.Zijn nauwe samenwerking met de Israëlische ambassade wordt volop duidelijk. Maar een spion? Via een aantal blogs wordt gereageerd op dat artikel. Daar wordt je ook niet veel wijzer van. Eentje is een zeer merkwaardige, de teneur lijkt me antisemitische, zeker antizionistisch.  Ik heb er op het moment geen behoefte aan me er verder in te verdiepen, maar omdat dit blog nogal veel verwijzingen biedt, hier de link:


Friday, November 12, 2010

26. Geert Wilders doet wat Israel wenst: moslims zwart maken. 

This blog: http://tiny.cc/zc4r4w

Ik heb mijn eigen (originele) blog hier onder staan. 

Daarboven heb ik een blog geplakt die veel uitgebreider is en alleen over Wilders gaat, zoals ook de titel van deze blog belooft.  Dus: onder de gele lijn beging mijn blog. 

 Veel wijzer ben ik niet geworden, maar het gevonden materiaal ligt vast. Er zijn zoveel schimmige zaken rond de figuur Wilders dat het wel de hoogste tijd wordt voor serieus onderzoek naar zijn handel en wandel.Uitgelicht: bron onbekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.