Zeg het maar…

Kees van Dongen 


Deze montage gaf ik al eens eerder door onder “histories” op het inmiddels opgeheven weblog bij Opera. Die daar weergegeven montages hadden te maken met mijn leven en ervaringen om te laten zien dat ik werkelijk bestond. Daaraan werd getwijfeld, ook aan mijn identiteit en die van anderen. 


Steeds weer zie ik andere verbanden. Door het onderwerp schoot me een pasfoto te binnen van een “zigeunermeisje”, ze werd later mijn vrouw en door het slijk gehaald door al die nette Bataafse zielen van links en rechts. Daar is geen enkel excuus voor. Het is de weg om mensen tot zwijgen te brengen, ze te vernietigen.  

Van al deze zaken zijn de lieden die me proberen onder te brengen bij de pedofiele scène, mij als alcoholist en pathologisch leugenaar afschilderen, dement en het leven niet waard, volledig op de hoogte. Ook Ina Dijstelberge, eigenaar van de site Krapuul.


Mevrouw Dijstelberge, u wordt gekarakteriseerd door een wederzijdse kennis als een sterke vrouw. Ik reken erop dat u alles in het werk zult stellen om de door uw handelwijze verdwenen weblogs weer te doen terughalen. Uw geloofwaardigheid staat op het spel. Ik neem aan dat u die ter harte gaat. 
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.