Wilders op vrijdag de dertiende

Eduard Veith: The Truth and the Lie (c.1900)
Het geweld waar Wilders om lijkt te smeken. Parijs, 13 november 2015.

Ik moet u zeggen, ik schrik nu pas echt van deze man. In de maalstroom van al die berichten valt het niet zo op, maar deze kerel speelt het klaar, als gekozen lid van ons parlement zelfs na enkele dagen geen woord vuil te maken aan de slachtoffers. Bedenk ook, Syriërs slaan op de vlucht voor het jarenlange dagelijkse geweld identiek aan dat in Parijs. Het enige wat deze volksmenner via zijn spreekbuis De Telegraaf weet uit te brengen, “bijna elke terrorist is moslim”. De schandalige wijze waarop slachtoffers van geweld, hier en daar, gelijkgezet worden met terroristen die moslim zijn is stuitend.

 
 
Ruim een week later, Wilders heeft er diep over nagedacht, verkondigt hij de ultieme boodschap. Alle moslims het land uit. In het kader van de War on Terror zal de volledige islamitische cultuur met wortel en tak uitgeroeid worden. Voordat het zover is worden alle diplomatieke en handelsbetrekkingen met landen waar een islamitische cultuur heerst opgeschort tot het moment dat ze bevrijd en gezuiverd zijn. 

Gevolg: geen olie meer naar Rotterdam. Aan die waanzin moest toch ooit een einde komen. 

En Frankrijk, Parijs?

Parijs: een lang jaar

Bij die mensen, in die stad, voel ik me thuis, niet bij Bataven en hun van haat vervulde Leider.
 


 

 

Uitgelicht: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.