Verkrachting van vrouwen die empathie tonen

Otto Morach: Marienkirche in Danzig (1922)
Dergelijke dieptreurige nonsens lees je zelden:
Of ik beter naar TPO kan gaan? 
Ook geblokt. En toch zie ik alles. 
Makkelijk als je verwijzingen in tweets tegenkomt en je wilt het naadje van de kous weten, bijvoorbeeld over het voddenblad van Vandermeersch, die o zo graag een möchtegern massamoordenaar ter wille wilt zijn, aldus de scribent van een stukje op Krapuul.
Nu wil het toeval het dat ik wist over welk artikel die Grote Geest van Krapuul het had. Zijn vergelijking met RT Libre des Mille Collines is voor hem de maatstaf aller dingen en die neemt hij zeer ruim, zonder enig benul, dat spreekt. Hij oordeelt, hij argumenteert niet. Zeg nou zelf, snapt u wat hier staat:


Om verkrachting van vrouwen die empathie tonen jegens vluchtelingen joelende, vuurwerkbommen naar getraumatiseerde vluchtelingen gooiende, moordaanslagen op lokale politici plegende en raadsvergaderingen middels geweld onmogelijk makende tokkies zijn ‘bezorgde burgers die niet gehoord worden en wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ want – zo dat rattenblad van Vandermeersch – ‘xenofobie is menselijk.’Xenofobie is maar al te menselijk, daarop stemmen met name fascisten hun hele strategie af. Daar dien je je op te richten wil je voorkomen dat we afzakken naar niet te wensen toestanden. De Geest beweert iets anders, maar wat precies is me na 3 keer lezen nog niet duidelijk. Volgens hem is de NRC wel een rattenblad. Een blad voor, door en van ratten?

Als je ook maar enige democratisch besef hebt en weet hebt van de piramidaal werkende machtsstructuren richt je daar je pijlen op en dan stem je in met opmerkingen als deze van Paul Verhaeghe: 


“De participatiemaatschappij is de zoveelste illustratie van een vorm van bedrog.”
“De autonomie waarop de lokale overheid hoopte, blijkt er niet te zijn. Dat frustreert ook.”Dergelijke opmerkingen zijn zelfs een mooie kapstok om het naoorlogse tijdvak eens door te lichten om mensen inzicht te verschaffen over de loosheid van onze democratie, waar met het grootste gemak een rattenvanger van het kaliber Wilders binnen kon stappen.
 
Te vrezen valt dat zulks ver boven de pet gaat van die Grote Geest van Krapuul, vandaar dat ie gaat schreeuwen als een volleerd fascist. Kan die zak met het oud vuil mee? En ach, dat NRC artikel levert in ieder geval stof om op voort te breien door mensen die willen samenwerken, niet te beroerd zijn om te helpen. Daarvoor moet je in geen geval bij Krapuul wezen. U bent gewaarschuwd.Een ps 20 februari 2016:

Wat lees ik vandaag? Een onbenul, maar o zo vals, meestal gaat dit samen, meldt dit aan een andere onbenul:


InaDijstelberge Feb 18, 9:42pm
@SimeonDronomir Ik weet het. Onbehandelbaar. Dit gedrag vertoonde hij al ver voor twitter, bijv. op het forum van het NRC, is hij afgegooidVolgens de logica van Krapuul ben ik dus door ratten van een rattenblad afgegooid. Even in m’n oren knopen, deze onvervalste fascistentruc. Ze geeft perfect een samenvatting weer van de houding van Dijstelberge jegens mij gedurende vele jaren en ze krijgt steeds meer uit te leggen. Wel mooi dat ze telkenmale in haar eigen valstrikken trapt. Let ook eens op haar jargon. Specifiek voor dat van “sociale academies”… Uitgelichte afbeelding: Otto Morach

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.