Dom Links en Extreem Rechts werden vriendjes

· fascisme, fotografie, geschiedenis, internet, justitie
AuthorsFrontaal naakt vind ik wel passen bij onderstaand bericht en de daarin vermelde personen.

Kazha ImuraEen regelrechte gluiperd kan het goed vinden met een dwaas. Mijn voorlopige conclusie. Wat een achterlijk volk loopt er toch rond in dit land. Moet je nagaan deze kerel dacht me ter verantwoording te mogen roepen. Dan is er niet meer sprake van onfatsoen, gegeven de omstandigheden, maar van regelrechte idioterie gelet op zijn opereren op internet. Zo iemand afficheert zich momenteel als “professioneel anarchist” zag ik nu. Misschien zegt dat al meer dan genoeg over de man. Vorig jaar heeft hij een dik dossier over Tibaert afgeleverd op een politiebureau ergens in zijn woonplaats. Serieus. 

Lees voor de grap eens wat er achter die beneden staande link Sjaakie… staat. Dat was van voor mijn ontmoeting met deze persoon. Je kunt achteraf stellen dat hij onvoorwaardelijk geloof hechtte aan wat hier verkondigd werd. Zijn bericht aan haar van 22-8-13 en het vervolg getuigen ervan (klik even op de datum vanwege de context):

@sn0pp13 Je moet al weten hoe gestoord die tibaert is, gelukkig weten niet veel tweeps dat


Mooi om dit te horen uit de mond van iemand, tja, hoe zal ik hem omschrijven? Nou in ieder geval was hij actief in de boekenbranche en zal dus boeken gelezen hebben. Ook titels kent ie, zoals hier. Een bijzondere tweet, want daarin is Tibaert vereend met dat tweetal. Hij wil zijn wijsheid tentoonspreiden en gaat af als een gieter. Ik heb ze geRT en verder maar het zwijgen toe gedaan…


Hoe flikt die De Raaij het steeds weer zich te presenteren als een baken van eruditie voor gelovige linkse zielen? Uit niets blijkt waaraan hij dat verdient. Een ding weet ik wel, om in beeld te blijven, hij gaat als een sluwe vogel te werk om steeds een kater te misleiden. Zie hem nou weer bezig voor en over Peter B., de man van Frontaal Naakt. 


Gluipkop… En vervolgens in reacties:

Als ik had geweten hoe zou ik het gedaan hebben, want Krapuul was in de eerste plaats het doelwit, al noemen ze Peter B. vaker (je doelt op kwestie vanwege vml redacteur?)

Ja, en @ElmaDrayer ‘s geniepige klets over geniepig antisemitisme. Excuses van deze lui, ze houden ze maar bij zich


Z’n taalbeheersing en wijze van uitdrukken is niet je dat, wel begrijp ik dat Elma Drayer het mikpunt is. En bedoeld was eigenlijk Krapuul i.p.v. Frontaal Naakt. Dat durfde, lees ik hieruit, Elma niet aan. Dus Peter, denk erom, André weet hoe je een dolkstoot moet plaatsen als het hem zo uit komt en het anderen kan verwijten. 

Frontaal Naakt


Tja… Geniepige klets… Geniepig antisemitisme. En excuses…

Nou, nou, nou. André, die al zeker maanden in het geniep over Tibaert in de weer was zonder dat ik het merkte. Z’n opmerking over een kutje leek zo onschuldig, geen vieze woordjes in mijn TL, zei de kwezel. Het naakt bij Peter vervulde hem met afschuw liet hij regelmatig blijken. 

Later wilde André alles wegpoetsen dat hem in het zonnetje zette als leugenaar en handelaar in smaad en laster. Het lukte niet en hij sloot zich aan bij het koor dat aangifte deed tegen Tibaert. Een koor van zangers die vals zingen en spelen. Nu heet ik bij hem een antisemiet te zijn. Het went die smaad en laster van links en rechts, moet ik bekennen. Je krijgt eelt op je ziel.

Is die André nu een typisch voorbeeld van dom links? Dom en sluw gaan vaak samen, dat weer wel. Dan valt ook te begrijpen dat in de glorietijd van Krapuul hij in Jacqueline Wouters een goede tipgeefster zag. Nooit zult u André overigens betrappen op uitspraken waarin hij kleur bekent. Bijvoorbeeld over Demmink, Martijn, pedofilie. Juist hiermee kwam hij in verlegenheid. Sjaakie sloeg op hol…

Omdat Sjaakie weer actief is geworden op Twitter, nog even iets ter herinnering… Pure waanzin valt te lezen, tekst en uitleg lijken me volstrekt overbodig. Het zal me overigens benieuwen wat justitie van al dat fraais vindt dat ik en mijn familie vanaf oktober 2012* te horen hebben gekregen, dankzij onder meer André de Raaij, de man die over excuses durft te reppen.

Sjaakie…Update februari 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: