Fascisten links en rechts…

Frank Paulin: Three Nuns, Park Avenue, New York City (1956)
Mooi dat hij er een linkje bijgaf aan Marion Carcas. Hij nam het een andere onverlaat eerder hoogst kwalijk dat zij dat deed, doorlinken naar mijn site. Een dolkstoot… Tja mensen, ik kan het niet helpen, maar het fascisme kent vele verschijningsvormen, voor of tegen Wilders. Een gemeenschappelijk kenmerk hebben ze, het verklaren tot geestesziek van diegenen die voor hen ongewenste geluiden uiten, die geluiden dienen te verstommen.

Op het moment leg ik een volledig archief aan, zoals ik al eerder zei, over mijn wedervaren op Twitter. Voor iedereen wordt hopelijk zo inzichtelijk welke gevolgen het kan hebben als er een paar mensen op uit zijn middels leugens, bedrog, smaad, laster iemand van zijn integriteit te beroven. Zeer bedreven waren (en zijn) in mijn geval Eveline van Donkelaar en Jacqueline Wouters gebleken. Bekijk willekeurig de mentions via deze INDEX en het wordt glashelder. 

Onder @marionvdpoel (zie ook @carcassone17 e.a.) treft u deze tweet aan:
Eerder, of was het later, had hij al haar toegefluisterd, je hebt geen hulp van mij nodig, ik zie dat je dat personage wel alleen aankunt. 

De pagina die hij doorgaf: Een continue lijntje vanaf de jaarwisselingAfhankelijk van het “aanbod” worden aan dit bericht met een zekere regelmaat tweets toegevoegd verschijnend in de zoeklijst Tibaert.

Schermafbeelding 2014-01-02 om 00.38.04

Voor niet ingewijden: @jacquelinewxxx = @occupyfabeltjes = @occupyadam = @dutchwhitequeen = @nta_amsterdam en @inadijstelberge = @bastetblogt.


Tweets waarvan de inhoud bestaat uit dreigen, verspreiden van laster en leugens. Zie het als een vervolg op de “tibaert-mail”. Het onderstaande is slechts de inleiding. Het geheel verschijnt in afleveringen. Het overzicht staat onder de categorie Twitterlijn.


Het geheel lijkt me duidelijk zat. We kunnen dus constateren dat André de Raaij de opvatting huldigt dat ik mij smeerlapperij van links en rechts via internet moet laten welgevallen en dat er zelfs in zijn ogen via deze weg over mijn persoon de waarheid gesproken wordt. Conclusie, deze man is geen dwaas, maar een ordinaire fascist. Wilders vindt hij overigens geen fascist, waarvan akte. Ik kom op een en ander terug.


Update februari 2018
Uitgelichte foto: Frank Paulin

Een gedachte over “Fascisten links en rechts…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.