Wie zijn de werkelijke smeerpijpen?

Auteurs
tumblr_p6nqyiKwdc1qzhjh2o1_540


Augustus 2012: Lekkere meiden van 12, 13… 


Terugblikkend valt goed te zien dat dit bericht het startsein voor fascisten van links en rechts vormde om ten aanval tegen Tibaert te trekken. Over de kreet Mohammed, een pedofiel, hielden de linkse rakkertjes hun mond, mij vergelijken met Dutroux was de normaalste zaak van de wereld, iemand kritiseren die het onderwerp Demmink als haar levenstaak ziet was voor hen een brug te ver. Bij al die figuren heb ik nooit iets vernomen over hun bewogenheid voor kinderen, los van acties m.b.t. bijvoorbeeld een kinderpardon. Hetzelfde geldt feitelijk ook t.a.v. vrouwen. 

Zit ik er ver naast als ik stel dat uit juist die opstelling blijkt in hoeverre je het werkelijk meent als je praat over het milieu, vreemdelingenbeleid, vluchtelingen, bewapening, racisme en fascisme? Nieuw-Guinea – uit: “Vildar och paradisfåglar” – Sten Bergman (1952)bron bovenstaande foto: Tumblr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: