Wie zijn de werkelijke smeerpijpen?

Authors
Augustus 2012: Lekkere meiden van 12, 13… 


Terugblikkend valt goed te zien dat dit bericht het startsein voor fascisten van links en rechts vormde om ten aanval tegen Tibaert te trekken. Over de kreet Mohammed, een pedofiel, hielden de linkse rakkertjes hun mond, mij vergelijken met Dutroux was de normaalste zaak van de wereld, iemand kritiseren die het onderwerp Demmink als haar levenstaak ziet was voor hen een brug te ver. Bij al die figuren heb ik nooit iets vernomen over hun bewogenheid voor kinderen, los van acties m.b.t. bijvoorbeeld een kinderpardon. Hetzelfde geldt feitelijk ook t.a.v. vrouwen. 

Zit ik er ver naast als ik stel dat uit juist die opstelling blijkt in hoeverre je het werkelijk meent als je praat over het milieu, vreemdelingenbeleid, vluchtelingen, bewapening, racisme en fascisme? Nieuw-Guinea – uit: “Vildar och paradisfåglar” – Sten Bergman (1952)
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: