Wie zijn de werkelijke smeerpijpen?

Volkswagen 1966


 
Augustus 2012:

Terugblikkend valt goed te zien dat genoemd bericht het startsein voor fascisten van links en rechts vormde om ten aanval tegen Tibaert te trekken. Over de kreet Mohammed, een pedofiel, hielden de linkse rakkertjes hun mond, mij vergelijken met Dutroux was de normaalste zaak van de wereld, iemand kritiseren die het onderwerp Demmink als haar levenstaak ziet was voor hen een brug te ver. Bij al die figuren heb ik nooit iets vernomen over hun bewogenheid voor kinderen, los van acties m.b.t. bijvoorbeeld een kinderpardon. Hetzelfde geldt feitelijk ook t.a.v. vrouwen. 

Zit ik er ver naast als ik stel dat uit juist die opstelling blijkt in hoeverre je het werkelijk meent als je praat over het milieu, vreemdelingenbeleid, vluchtelingen, bewapening, racisme en fascisme? 

tumblr_p6nqyiKwdc1qzhjh2o1_540
Uitgelichte afbeelding: Volkswagen – bron
Foto’s:Nieuw-Guinea – uit: “Vildar och paradisfåglar” – Sten Bergman (1952) – bron
Bron onderstaande foto: tumblr

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.