Hongaren slaan op de vlucht

 

Andy Warhol – Fiesta Pig (1979)
bronEn beslist niet voor mogelijke vluchtelingen van elders. Massaal trekken ze weg uit dat land. De redenen kunt u zich wel voorstellen. Ze zijn zeker niet puur van economische aard.

In een land met een verfoeilijke geschiedenis van collaboratie met het nazisme verwondert je niets meer. Toch wel mooi symbolisch dat Wilders een Hongaarse als partner heeft, een diplomate, een joodse nog wel. Wilders een man wiens gedachtegoed in Hongarije het beste wordt uitgevent door Jobbik. Waren er zelfs indertijd niet leden van Jobbik op bezoek in Yad Vashem? Ja, dan hoeft Wilders zich zeer zeker nergens meer voor te schamen. Zeker niet voor deze trouwe bondgenoten van de door hem zo bewonderde Orbán.


Dit alles past wonderschoon in het plaatje dat het herschrijven van de geschiedenis omvat, waar zelfs de premier van Israël, Netanyahu, toe overgegaan is. Voor wie de geschiedenis kent lijkt het verwarrend om niet te zeggen krankzinnig, maar niets is te dol om moslims verantwoordelijk te maken voor het uitroeien van de joden. Het doel heiligt de middelen zoals altijd.

Onversaagd zijn in ons midden lieden, je kunt ze stoottroepen noemen, in de weer om het Nieuwe Realisme aan de man en (mijn indruk) vooral aan de vrouw te brengen. Op hun beurt tonen die vrouwen weer hun aanhankelijkheid door de meest absurde praatjes in de wereld te zetten. Uiteraard kunnen ze deze niet beargumenteren met steekhoudend materiaal. Een zich noemende Mirjam reageerde aldus op het bericht van de europarlementariër hierboven:


“Judith ‘er zitten geen terroristen tussen de migranten’ hitst haar volgers even op tegen Orbán. Vanuit haar gated community.”Enkele dagen eerder had ik de draak gestoken met deze, voor mij onbekende propagandiste. De aanleiding was een reactie van haar op Nieuw Realist Niemöller, waarin ze wijst op de ellende die volgens haar met de moslimmigratie meekomt. Nog los van de financiële aderlating, zegt ze.

Op die ellende ging ik maar niet in, maar zoals in de hele wereld bekend, we zijn duitendieven. Dus reageerde ik badinerend tot dat best mee viel met die aderlating. Maak de balans maar op over de afgelopen eeuw, voegde ik er voor de duidelijkheid aan toe. Die boodschap kwam niet aan, ze wist slechts kreten te slaken over 7 à 8 miljard per jaar en dat er voldoende onderzoeken waren geweest over de moslimmigratie (sic) vanaf de jaren 60-70. Negatief saldo, zei ze. Altijd, voegde ze eraan toe. Dan ben je perplex en stelt voor dit nader toe te lichten. 

Onmogelijk via Twitter dus haar uitgenodigd hier een berichtje over op m’n blog te schrijven.
De reactie daarop was het meest illustratief:


“Nee, het is andersom: onderbouw jij jouw eigen stellingen maar en laat niet iemand anders dan doen.”Voor haar het einde van de discussie. Goh, zei ik, je bent ingevoerd in de materie, maar we mogen het niet weten. Dat is spijtig. Mijn stellingen? Welke dan? Met als afronding: geen gelul, dat is er al meer dan genoeg, met een linkje naar dit bericht: De vrije pers. Radiostilte totdat ik vandaag haar mededeling over ophitsen zag.

Zullen we het maar hierbij laten? Weet u wat, ik laat nog enkele berichten van de afgelopen dagen van haar zien, dan kunt u zich een preciezer beeld vormen hoe een propagandist te werk gaat. Aan u laat ik het oordeel over hoe eng dit is…Als Neelie last krijgt met de EU-cie dan is het vanwege jaloezie. Dat zij haar zakken NOG beter vulde. Zeker NIET vanwege integriteit.
29 retweets 32 vind-ik-leuks

28 september
Veroorzaak overlast, dan krijg je straf. O nee: dan gaan we ‘iets leuks doen’. Want die arme jongeren worden er zó op aan gekeken.
53 retweets 19 vind-ik-leuks

Wegens migratie moet Europese historie uitgewist worden. Over 100 jaar alleen nog monumenten voor slachtoffers.
34 retweets 12 vind-ik-leuks
29 september

80% Syriërs heeft reeds een eigen woning = ca. 35.000. Per jaar komen er 170.000 soc. huurwoningen vrij: nos.nl/artikel/377726 … [https://t.co/JjQrBy5oXs]
23 retweets 9 vind-ik-leuks

Schelden op studenten (mét buurthuis) maar alle begrip voor straattuig in Zaandam. Dát is de deugmens.
52 retweets 48 vind-ik-leuks

30 september

Knor Bussemaker wil corpora emanciperen door ‘dingen aan de orde te stellen’. Daar is de PvdA nl. erg goed in. PROEST!!!
14 retweets 11 vind-ik-leuks

Buma moet afstand nemen van Vindicat. Want ‘banga-lijst’ is nét zo erg als IS. Moslims hoeven btw geen afstand te nemen van IS. Dat niet.
41 retweets 21 vind-ik-leuks

En waar houdt @Kinderombudsman [https://twitter.com/Kinderombudsman] zich mee bezig? Het bericht v.d. Rapporteur mensenhandel is btw verdwenen v.d. site.

Migratie brengt steeds meer kindbruiden naar Nederland – Elsevier.nl

Ongeveer zestig kindbruiden kwamen tussen september 2015 en januari dit jaar Nederland bin…
elsevier.nl
28 retweets 10 vind-ik-leuks

1 oktober

Kinderombudsman: “Er was geen representatief onderzoek.” Zij sprak klagers en 40 kinderen. Conclusie: ALLE kinderen willen v. Piet af.
81 retweets 32 vind-ik-leuks

Ingezonden brief VK: dom links trapt vol in de opzet van hun regressieve broeders -> afzwakken ernst Zaandam/Maassluis etc.
7 retweets 2 vind-ik-leuks

Zowaar iemand die niet meegaat in de hysterie Vindicat = Straattuig. En dat in de Volkskrant.
8 retweets 3 vind-ik-leuks

Judith ‘er zitten geen terroristen tussen de migranten’ hitst haar volgers even op tegen Orbán. Vanuit haar gated community.
80 retweets 44 vind-ik-leuks

Wat erg voor Laroes dat hij een Nederlander is. Want Nederlanders zijn hele erge mensen. In de wereld van Laroes.7 retweets 6 vind-ik-leuks

Aha, de anti-Zwarte Piet demonstranten wisten al dat ze bij Kalverboer a.h. juiste adres waren.
29 retweets 10 vind-ik-leuks

Met z’n allen tegen één, zo kennen we ze weer. Blank meisje plast uit angst in haar broek. Sneu vind ik dat.

Mirjam heeft toegevoegd,


 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.