Ontdek HongarijeHet land gooit zijn grenzen dicht, boswachters worden omgeschoold tot jagers op groot wild, vluchtelingen. Inmiddels verlaten meer Hongaren dan ooit het land, hierbij vergeleken waren die in 1956 een peulenschilletje. Inmiddels zijn de fascistenleiders en collaborateurs uit het verleden in ere hersteld, zijn de media gelijkgeschakeld en dreigt onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek onmogelijk te worden. Cultureel wordt het armoe troef. ’s Lands wereldvermaarde joodse pianist András Schiff is zelfs uitgekotst. Heden ten dagen heet het weer in Hongarije, an allem sind die Juden schuld


Dat was in 1931. In 2011 “Philosophy Under Attack in Hungary”…  Geen wonder dat studenten niet meer weten wie de enige literatuur-nobelprijswinnaar van Hongarije was, Imre Kertész. O ja, dat was toch die jood?

Nu komen uit het land van Jobbik dankzij de onvermoeibare journalist Niemöller beelden tot ons. Hij leidt ze voor ons in, met als kop: “Immigrantenvideo: Allah Akbar gillende moslims stromen Europa binnen. Kijk dan!”. Hij besluit zijn werkelijk gedegen onderzoek zonder één onvertogen woord te gebruiken, met veel duiding en feitenmateriaal, met cijfers. Tegenstemmen komen aan het woord, werkelijk journalistiek zoals het hoort. Hij is er ook trots op. De echte beelden komen niet van de BBC, de NOS en RTL (tussen haakjes, zenders waar ik nooit naar kijk, m.a.w. u kunt me best geloven, ik ken m’n betrouwbare bronnen) stelt hij en besluit: “Dit is wat ze willen. De desintegratie van het Midden Oosten overplaatsen naar hier. En dan op de puinhopen het kalifaat stichten. Kijk dan!”

Dat doen we dus… Te zien valt even later niets meer. Ga er maar rustig vanuit dat puur bedrog in het spel was. Wel de commentaren vallen nog te lezen.

schermafdruk-2016-09-24-03-38-19

 

 

 

 

Grappig en ad rem zijn ze,  die reacties. Enkele fijnzinnigheden…

– Enthousiaste jongens.
Wat riepen ze eigenlijk.?
“We willen je woning, je wijf en je wagen”?

– En wij laten het rustig gebeuren – veilig op de bank voor de buis…

– Er zijn in veel Duitse en Zweedse asielzoekercentra onlusten, omdat de moslims vinden dat hun geloof niet gerespecteerd wordt. Daar hoor je niets over bij de NOS.

– Goed naar de beelden kijken , geen van hen is graat mager , zijn goed gekleed en zien er geenszins uit als vluchtende arme sloebers .
Velen hebben geld om de reis te maken en te eten voor onderweg .
Hun Arabische moslim vrienden zijn schat hemeltje rijk , en gek he , niet een die daar zijn stukje kalifaat opeist of hun laten delen in hun rijkdom .
Inderdaad duidelijker kan het niet , Allah Akbar gegil is een totaal andere vondst om onder valse voorwendsels hun komst naar het ( Europa Kalifaat ) te bewerkstelligen dan de MSM in werkelijkheid laat zien .


U bent nu weer volledig geïnformeerd. Zeg later niet, ik heb het niet geweten. Luister maar:Uitgelichte foto: Annemarie Hase

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.