Bohémiens, Gypsies…

Karel Fonteyne: Spell 

Carl Rowlands: The left has found no response to the right’s attacks on Gypsies, its virulent antisemitism and its xenophobic Christian nationalism.

 

“Most Gypsies are not suitable for cohabitation. They are not suitable for being among people. Most are animals, and behave like animals. They shouldn’t be tolerated or understood, but stamped out. Animals should not exist. In no way.”
Zsolt Bayer, Magyar Hirlap, 5 January 2013

 

Georges Gobet: Hungary’s prime minister, Viktor Orbán, looks on during a press conference with the European Commission


 
 
Weinig bekend, Zwitserland, dat kleine, eeuwenoude door en door democratische land, was Vorreiter. Niet slechts op het gebied van discriminatie. Vanwege die afstotelijke fascistische en racistische uitspraak ondersteund door een grote held in de ogen van Wilders, een radioprogramma van de Zwitserse radio gemaakt naar aanleiding van een pas uitgekomen film.
 
Uitgelichte foto: bron – Ingevoegd: © Georges Gobet/AFP/Getty Images

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.