De blanke als slaaf van zichzelf…

Mattadore
Kan een jood een fascist zijn? Filosemieten komen meteen in het geweer, als je dat bevestigend beantwoordt. Ooit komt het nog zover dat een fascist gelijk gaat krijgen met zijn uitspraak over de Shoah dat deze slechts een voetnoot in de geschiedenis vormt, valt te vrezen. Alles, maar ook letterlijk alles kan steeds worden aangegrepen om de geschiedenis zo te buigen dat ze past binnen het gewenste plaatje. Horig zijn en blijven we voor en na aan de heersende ideologie, daar lijkt geen ontsnappen aan. Let maar op, als de wind uit een andere hoek gaat waaien gaat de massa om. Ook dan zal het heten, we zijn toch vrij, we weten het al.

De voortekenen bedriegen niet, voor wie het weten wil. Onze nationale fascistenleider en zijn ideoloog leggen nooit verantwoording af en komen daarmee weg. Hun letterknechten worden steeds talrijker en bronnen zijn steeds voorhanden, waaruit naar believen geput kan worden. Uiteraard zeer selectief en zelden geplaagd door een weerwoord. Het tekent het (intellectuele) klimaat waarin we momenteel verkeren en dit beperkt zich niet tot onze landsgrenzen. De fascistische internationale is in opmars en ruikt de macht, inmiddels gesymboliseerd door een aantal politieke leiders die in hun land legitiem aan het bewind zijn gekomen en de richting wijzen. Ook in het Vrije Westen. Denk nu eens terug aan 1933.

De Palestijnen hadden Adolf aan een idee geholpen beweert nu een premier van Israël. Ook in dat land een continuïteit van hadden ze maar naar Palestina moeten komen (de vermoorde joden) tot deze uitspraak toe, om een nieuwe verkapte volkerenmoord te legitimeren, die begon met roof en het ontkennen van de identiteit van een volk. Hier was zelfs geen sprake van slachtoffers die tot daders werden, van meet af aan pleegden zionisten misdaden. Dankzij hen kunnen hedendaagse fascisten als bedoeld Bataafs tweetal de filosemiet uithangen. Mijn overtuiging, tijdens de nazi-bezetting zouden ze of weggekeken hebben of gecollaboreerd, immers Ons Volk.

Ons volk is blank en rein, dat dragen ze uit. Of het nu hun afstammelingen zijn in Zuid Afrika, de KKK of slaven. Juist ja, de slavernij. Dan is het een godsgeschenk als je een zwarte kunt citeren, een Chicago boy, die beweert dat…
 


 

 
Een helder statement al een jaar eerder ontdekt door deze fascist. Het kwam hem weer van pas. Gaat het die man om beter begrip, zoeken na verklaringen, om een wetenschappelijk debat? Niets van dat al, hij wil slechts stemming kweken met weglating van alles dat zijn propaganda onderuit kan halen. Allereerst, hoe definieer je slavernij, zeg maar van Spartacus tot de uitbuiting van vluchtelingen wederom in Italië? Wie werden er rijk door? Kijk eens rond in Amsterdam, of in Nantes bijvoorbeeld. En hoe komen we aan onze goedkope kleding en de hoertjes om de mannelijke lusten te bevredigen? Ook die van deze twee?Nog maar eens herinneren aan Fatou Diame, een schrijfster uit Senegal die op de Franse TV de vloer aanveegde met een Bataafs fascistje die in de slipstream van Bosma een graantje wil meepikken om er op zijn minst zelf beter van te worden. Ons volk wordt vervangen is hun beider slogan. Afgezien van de waanzin die ze hiermee debiteren zou het mogelijk wel een oplossing kunnen zijn voor de mensheid als geheel. Juist aan die mensheid hebben ze lak, ze dient hooguit voor het eigen profijt, niet goedschiks dan kwaadschiks, is daarbij het motto.

Het kapitalisme floreert ondertussen als nooit te voeren, dankzij de wapenindustrie, God zij dank. De werkelijke drijfveer en daarover zwijgen fascisten als het graf.


3 Billionaires: Big Change Coming to Netherlands
Master Profits

 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.