Van mijn poezen blijft die fascist af….

KattenHet beste instrument dat (fascistische) machthebbers zich kunnen wensen is de Nederlandse omroep, een welhaast ideaal systeem om verdeel en heers optimaal toe te passen, met haar ingebouwde veiligheidsventielen om mogelijke oplopende spanningen te kanaliseren. Laat ik het nog maar eens met nadruk zeggen, deze omroep heeft niets te maken met een onafhankelijke publieke omroep.Dergelijke plaatjes mogen niemand meer verwonderen. Ze zijn voorstelbaar als het journaille zich laat hoereren. Hoereren voor geld uiteraard, al het overige, integriteit en beroepseer met name, zijn al lang geleden bij het oud vuil gezet. Wie die dame is weet ik niet en hoef dat gelukkig ook niet te weten. De naam onthouden is meer dan voldoende om haar verder te mijden.

Het verwondert ook niet dat in dit land fascisten niet naar de macht hoeven te grijpen. Ze krijgen ze praktisch als vanzelf in de schoot geworpen wel op de eerste plaats door het verzaken van de media. Als ik afga op de berichten op Twitter, ik hoor en zie “onze” media zelden of nooit en lees ze nauwelijks, zijn ze overwegend verziekt door het denken volgens PVV stramien. Geen informatie dus, maar indoctrinatie. In het verlengde daarvan opereren inmiddels alle politieke partijen in dit fascistisch straatje.

Nog nooit is onze fascistenleider en z’n chef-ideoloog aan de tand gevoeld over centrale thema’s waarvoor we staan. Ook niet over hun holle frases m.b.t. vreemdelingen, de islam en Europa niet. Dat mag rustig een schandaal heten.

Bekijk eens deze video van vijf jaar geleden die ik vandaag opdiepte uit de TL van Wilders…


Z’n lichaamstaal ontmaskert hem volledig. Stel je voor interviews afgenomen door competente journalisten vonden met de regelmaat van de klok plaats, wat bleef dan nog van die kerels over? Niets, helemaal niets. Van de uitspraken van dergelijke mensen moet je spaanhout maken, dan dien je de samenleving, dan draag je iets bij door mensen aan het denken te zetten. Het is je plicht zelfs als journalist, anders ben je die naam niet waardig.

Mensen angst aanjagen met waandenkbeelden en ze vervolgens hun mening vragen is het paard achter de wagen spannen. Zo doet men het in dit land, met alle gevolgen van dien.


Uitgelicht: bron gif

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.