Een zwarte engel


Schermafbeelding 2018-12-12 om 00.07.58.png

Voor wie hem nog niet kent…De Duitse radio heeft veel werken van hem bewerkt, met nadruk op die geschriften en verslagen waaruit zijn fascinatie voor de Afro-Amerikaanse cultuur blijkt. Met deze heeft Fichte de Westerse antropologische kijk op andere culturen op z’n kop gezet.
 


San Pedro ClaverRegie: Peter Michael Ladiges

Produktion: Südwestfunk

S2Kultur – 10-3-1991Nog een opmerking over de geluidskwaliteit. Ze was in mijn geval volkomen afhankelijk van de CAI. Het verantwoordelijke bedrijf vond het niet op haar weg liggen voor kwalitatief goed antennemateriaal en dito tuners te zorgen. Het resultaat hoort u. Een zwak signaal waarbij een andere zender inzingt. Tegelijkertijd verbood de gemeente, eigenaar van dit bedrijf, het plaatsen van antennes door de bewoners. Zo werkt dat in een vrije kapitalistische maatschappij, het mag niets kosten als het maar geld oplevert.
Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.