Gaat u rustig slapen…

Mitch Rouse: Long Beach and Los Angeles Harbor
Ga vooral door met leven zoals u gewoon was. Er wordt voor u gezorgd door de petro-chemie, de industriële landbouw, de vliegtuig- en autoindustrie, de kledingindustrie. Toerisme is plicht, regelmatig pilletjes slikken ook. Roken is slecht, maar dat wist u al. Voor het overige, amusement en sport met de blik op oneindig.


Gelukkig is meneer Glas slimmer als alle Arabieren, Russen, Chinezen en Turken bij elkaar, om maar te zwijgen over de zwartjes in Afrika. We zullen hun dan ook maar niet verklappen hoe snel dat Holland onder water gezet kan worden. O ja, we zijn lid van de NAVO en die heeft alle know-how in huis over het klimaat en de beïnvloeding daarvan. Wie kan ons wat deren?

 
Uitgelichte luchtfoto: Mitch Rouse – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.