Joke

· cultuur, fascisme, racisme, religie, vrouwen
Auteurs
Edy Legrand – Vrouwen van Marokko

“Wat te doen?” om eens een beroemd schriftgeleerde uit de Linkse Kerk te citeren. De wereld zit intussen wel mooi opgescheept met honderden miljoenen mensen die luisteren naar een griezelige profeet met te veel vrouwen in zijn bed. Eerlijk gezegd, ik heb dat zo niet ervaren, met die teveel vrouwen bedoel ik. Misschien toch een stiekeme hang naar de Islam? Maar u weet beter, u bent vrouw, veel gereisd zoals u schrijft en bovenal doordrongen van het huidige gevaar dat ons bedreigt. 

Ook ik maak me zorgen. Danielle Mitterrand omschreef eens haar gevoelens omtrent de familie Bush n.a.v. een staatsbezoek aan Bush sr als volgt: “Uiterst hoffelijke mensen, maar ik werd letterlijk fysiek bang toen ik me realiseerde wat in het hoofd van deze mensen omging”. (op Radio France Culture aan de vooravond van de verkiezing van Bush jr). Ook een vrouw, net als u, en zeer bereisd. Zou een van de oorzaken van de angst van Danielle Mitterrand samenhangen met het feit dat de familie Bush zeer hartelijke en intensieve financiële relaties onderhield en onderhoud met de familie van het brein achter 11/9? Ook de Clintons zijn deze koninklijke familie veel dank verschuldigd. Bill zou er zelfs zijn herverkiezing aan te danken hebben (dankzij u weet die fondsen die je daarvoor in een echte democratie nodig hebt). Nogmaals, wat te doen. En waar te beginnen? U hebt er allicht over nagedacht. Het Christelijke Westen heeft afhankelijk van tijd, plaats en omstandigheden een aantal technieken ontwikkeld om met een gezworen vijand tabula rasa te maken. Bekering, brandstapel, gaskamer. Moeten we met de voormannen, de leiders, beginnen? Moeilijk bij die Moslims, ze zijn zo verrekte slecht georganiseerd. Dat hebben de Roomsen veel beter voor elkaar. Wat te doen? 

Kassandra, een vrouw, werd ook niet geloofd en ziedaar, het Paard van Troje. Geef ons raad, mevrouw, voor het volgens u te laat is. Vroeg of laat is een meerderheid van de wereldbevolking Moslim en wat dan? Vluchten uit die wereld is dan volstrekt onmogelijk geworden. Wat denkt u?Een reactie op Joke in het NRC forum.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: