Joke

Edy Legrand: Vrouwen van Marokko
“Wat te doen?” om eens een beroemd schriftgeleerde uit de Linkse Kerk te citeren. De wereld zit intussen wel mooi opgescheept met honderden miljoenen mensen die luisteren naar een griezelige profeet met te veel vrouwen in zijn bed. Eerlijk gezegd, ik heb dat zo niet ervaren, met die teveel vrouwen bedoel ik. Misschien toch een stiekeme hang naar de Islam? Joke u weet beter, u bent vrouw, veel gereisd zoals u schrijft en bovenal doordrongen van het huidige gevaar dat ons bedreigt. 

Ook ik maak me zorgen. Danielle Mitterrand omschreef eens haar gevoelens omtrent de familie Bush n.a.v. een staatsbezoek aan de USA als volgt: “Uiterst hoffelijke mensen, echter ik werd letterlijk fysiek bang toen ik me realiseerde wat in het hoofd van deze mensen omging”. Dit viel te horen op Radio France Culture aan de vooravond van de verkiezing van Bush jr. Danielle, ook een vrouw, net als u, en zeer bereisd. Zou een van de oorzaken waarom Danielle Mitterrand bevangen werd van angst samenhangen met het feit dat de familie Bush ook hartelijke en bovenal zeer intensieve financiële relaties onderhield en onderhoud met de familie van het brein achter 9/11?

Ook de Clintons zijn deze koninklijke familie veel dank verschuldigd. Bill zou er zelfs zijn herverkiezing aan te danken hebben (dankzij u weet die fondsen die je daarvoor in een echte democratie nodig hebt). Nogmaals, wat te doen. En waar te beginnen? U hebt er allicht over nagedacht. Het Christelijke Westen heeft afhankelijk van tijd, plaats en omstandigheden een aantal technieken ontwikkeld om met een gezworen vijand tabula rasa te maken. Bekering, brandstapel, gaskamer. Moeten we met de voormannen, de leiders, beginnen? Moeilijk bij die Moslims, ze zijn zo verrekte slecht georganiseerd. Dat hebben de Roomsen veel beter voor elkaar. Wat te doen? 

Kassandra, een vrouw, werd ook niet geloofd en ziedaar, het Paard van Troje. Geef ons raad, mevrouw, voor het volgens u te laat is. Vroeg of laat is een meerderheid van de wereldbevolking Moslim en wat dan? Vluchten uit die wereld is dan volstrekt onmogelijk geworden. Wat denkt u?Een reactie op Joke in het NRC forum.


Uitgelichte afbeelding: Edy Legrand – bron 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.